Pentru că frigul abia s-a instalat, cea mai rapidă variantă pentru a ne încălzi este cu un vin fiert.
Niciun vin nu se compară cu cel făcut în casă, care împrăștie aromele în fiecare colț din cămin, de aceea îți propunem o rețetă rapidă, dar extrem de delicioasă.
Mod de preparare: Pentru început trebuie lăsat vinul într-o carafă pentru 30 de minute, pentru a se „odihni”, după care se pune la fiert, însă la foc mic. Doar după ce a început să fiarbă se pot adăuga 2-3 linguri de zahăr tos, sau după gust. Însă, dacă se va pune prea mult zahăr există riscul ca dulceața să acopere aroma vinului, iar în felul acesta se va strica aroma după care tânjiti. Ca sa fie si mai special, puteți adăuga condimente în urmatoarele combinații:
-scorțișoară, măr și anason
-scorțișoară, cuișoare și coajă de portocală
-scorțișoară, coajă de portocale și felii de mere
-piper boabe, chili, suc și coajă de portocale
-scorțișoară, cuișoare și piper
Nu vă mai rămâne decât să savurați o delicioasă cană de vin fiert, în timp ce stați în casă, la căldură și vă uitați la un film.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News