Ceaiul de slăbit la care nu te așteptai. Lidia Fecioru: „Se folosesc doi căţei de usturoi”

Data publicării:
Captură video/ Antena 3
Descriere foto: Captură video/ Antena 3

Lidia Fecioru a dezvăluit cum se prepară ceaiul de usturoi, despre care spune că ar avea beneficii multiple.

Lidia Fecioru a prezentat, în cadrul rubricii Leacul zilei, de pe Antena 3, un ceai care ajută la slăbit, promovează sănătatea rinichilor și poate avea chiar efect asupra paraziților. Bioenergoterapeutul a dezvăluit care sunt concret toate ingredientele de care avem nevoie, pentru prepararea acestui tratament, dar și care este modul de preparare. În final, aceasta recomandă ca ceaiul să fie băut timp de cinci săptămâni.


"Există ceaiul de usturoi, dar pe care putem să-l bem sub diverse forme.

Se folosesc doi căţei de usturoi. Mai avem nevoie şi de un pahar cu apă fierbinte. Punem în pahar usturoiul tăiat şi acoperim. Lăsăm până se răceşte şi amestecăm bine. Dăm totul prin strecurătoare şi bem apa pe stomacul gol, la prima oră.

Rinichii vor funcţiona mai bine. Sângele se dilată, iar nivelul de zahăr din corp scade. Mai mult decât atât, ni se va îmbunăţi vederea şi circulaţia. Creierul va funcţiona ca un ceas. Este bun şi pentru paraziţi.


Totodată, mai putem face un ceai de usturoi. Avem nevoie de trei căţei de usturoi, 3 pahare cu apă, suc de la o lămâie şi miere. Se pun toate într-un castron şi se fierbe. Strecurăm totul şi putem bea acest ceai. Are aceleaşi efecte.", a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.

 

Ceaiul care echilibrează tensiunea arterială și te scapă de răceală

Lidia Fecioru a dezvăluit un ceai extrem de bun pentru persoanele care au probleme cu tensiunea arteriară.

Lidia Fecioru a prezentat, în cadrul rubricii Leacul zilei, de pe Antena 3, un ceai care echilibrează tensiunea arterială şi care ne ajută atunci când suntem răciţi. Bioenergoterapeutul a dezvăluit care sunt concret toate ingredientele de care avem nevoie, pentru prepararea acestui tratament, dar și care este modul de preparare. În final, aceasta recomandă ca ceaiul să fie băut timp de patru luni, pentru persoanele care au aceste probleme, iar mai apoi să fie consumat doar la nevoie.

"Ceaiul de ce de pin este foarte bun pentru tensiunea arterială. Ne putem face o perniţă de ace de pin pe care să o punem la cuptorul cu microunde pentru câteva secunde, să o încălzim pentru 20-30 de secunde, şi să ne punem comprese când suntem răciţi, la gât, la sinusuri.

Îndeosebi, ceaiul de ace de pin este pentru tensiunea arterială.

Acele de pin trebuie tăiate mai mărunt, se pun cinci linguri de ace de pin, se pun două linguri de măceşe, măcinate, şi o lingură de coajă de ceapă.

Se toarnă un litru de apă, se fierbe la foc mic zece minute, trecem prin sită sau printr-un tifon, iar peste cantitatea de ceai mai turnăm apă clocotită până ajungem la un litru.

Această cantitate o împărţim în două, câte 500 de mililitri, şi apoi bem două zile. Pentru două zile ne ajunge. Cura de tratament este cam de patru luni, iar apoi se bea doar la nevoie", a explicat Lidia Fecioru.

 

Ce beneficii are ceaiul de ace de pin

Ceaiul de ace de pin este folositor pentru a trata:
– boli ale inimii;
– venele afectate de varice;
– oboseala muşchilor;
– scleroza;
– afecţiuni ale rinichilor;
– întăreşte nervii oculari;
– tratamentul pentru ochi se referă la boli care au afectat muşchii conjunctivi ai ochilor;
– tratarea cangrenelor;
– are efect asupra muşchilor netezi care încadrează venele sanguine.

Compuşii organici din ceaiul de ace de pin ajută la susţinerea sistemului circulator şi creşterea de celule roşii din sânge, mărind astfel oxigenarea organelor, stimulând nivelurile de energie şi prevenind anemia, oboseala, durerea musculară şi insuficienţa cognitivă.

Una dintre cele mai comune aplicaţii ale acestui ceai este prevenirea sau tratamentul bolilor respiratorii. În plus, este recomandat pentru calmarea inflamaţiei tractului respirator, care ajută la ameliorarea tusei, durerilor de gât şi a unor afecţiuni respiratorii mai grave, cum ar fi astmul, potrivit sursei citate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel