Ceaiul minune care face bine la digestie și curăţă ficatul. Lidia Fecioru „Bem câte 100 de mililitri cu jumătate de oră înainte de masă”

Data publicării:
Lidia Fecioru, captură video Youtube/ Adevaruri ascunse
Descriere foto: Lidia Fecioru, captură video Youtube/ Adevaruri ascunse

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit care este ceaiul care curăţă ficatul şi face bine la digestie.

Lidia Fecioru a prezentat în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, moderată de jurnalista Cătălina Porumbel, un leac minune care are multiple beneficii pentru sănătate. Este vorba despre un ceai care curăţă ficatul şi face bine la digestie. Îl poți face acasă din doar două ingredinte .

„Acest leac este pentru o protecție a ficatului, pentru că avem de foarte multe ori o steatoză hepatică (n.r. ficat gras) sau sunt multe persoane care au probleme destul de mari cu ficatul. 

Mai sunt alţii care au avut hepatită pe care au dus-o pe picioare și încă au virusul hepatitei”, a spus bioenergoterapuetul Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”.

Te-ar putea interesa și: Ceaiul pe care trebuie să-l consumi perioada aceasta. Lidia Fecioru: „Este nemaipomenit. Se bea pe stomacul gol, înainte de masă”

Te-ar putea interesa și: Ceaiul minune care ajută la arderea grăsimilor și vindecă infecțiile. Lidia Fecioru: „E amar ca fierea, dar foarte bun”

Mod de preparare

Pentru a prepara acest ceai pentru curățarea ficatului și îmbunătățirea digestiei, sunt necesare câteva ingrediente simple. Se folosește o jumătate de kilogram de prune uscate, care se spală bine, iar apoi se pun în doi litri de apă. Acestea se fierb la foc mic timp de 40 de minute. După fierbere, prunele se scot din apă, iar în lichidul rămas se adaugă aproximativ 100 de grame de tinctură de măceșe, iar amestecul se mai fierbe o dată. Apoi, se lasă amestecul să stea timp de cinci ore. După aceea, lichidul rezultat, aproximativ 1,2 litri, se toarnă într-un borcan.

„Iată cum se face elixirul pentru curățarea ficatului și a digestiei în sine. 

Se ia o jumătate de kilogram de prune uscate, se spală bine, se pun doi litri de apă și se fierb la foc încet 40 de minute. 

După ce a fiert, scoatem prunele de acolo și adăugăm în apă cam 100 de grame de tinctură de măceșe și le mai dăm o dată într-un foc.

Apoi, le lăsăm așa cinci ore. După aceea, punem lichidul într-un borcănel şi trebuie să fie cam 1,2 litri”, a precizat bioenergoterapuetul Lidia Fecioru.

Te-ar putea interesa și: Planta minune care ajută la scăderea tensiunii arteriale și a colesterolului. Lidia Fecioru: „Este nemaipomenită!”

Te-ar putea interesa și: Tratamentul natural care curăță vasele de sânge și ne scapă de toxine. Lidia Fecioru: „Se recomandă o cură de 14 zile”

Cum se consumă ceaiul

Modul de administrare al acestui ceai este foarte simplu. Se bea câte 100 de mililitri din elixir cu jumătate de oră înainte de masă, timp de 12 zile. După această perioadă, se face o pauză de trei săptămâni, iar tratamentul se poate repeta dacă este necesar. 

„Bem din el câte 100 de mililitri cu jumătate de oră înainte de masă, timp de 12 zile.

După aceea se face pauză timp de trei săptămâni și se poate repeta din nou”, a declarat bioenergoterapuetul Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”.

Te-ar putea interesa și: Lidia Fecioru - leacul zilei. Cum preparăm acasă uleiul de sunătoare. Este ideal pentru mai multe probleme ale organismului

Te-ar putea interesa și: Ceaiul minune care vindecă tusea și este bun și pentru cei care se confruntă cu hipertensiune. Lidia Fecioru: „Rețeta este simplă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel