Ceaiul simplu care ajută la detoxifierea organismului și în procesul de slăbire: „Trebuie să-l bei după fiecare masă”

Data publicării:
Sursa foto: Florentina Opriș, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Florentina Opriș, Instagram

Florentina Opriș a dezvăluit o băutură perfectă pentru această perioadă din an.

Florentina Opriș pare că deține secretul tinereții veșnice, întrucât frumoasa prezentatoare arată impecabil la vârsta de 55 de ani. Totuși, în ajutor îi sar diferite trucuri și rețete miraculoase, care au efecte impresionante asupra sănătății generale și asupra întregului organism al acesteia. Astfel, din când în când, vedeta mai împărtășește și cu fanii săi diferite secrete, cum s-a întâmplat și de această dată, când Florentina Opriș a vorbit despre beneficiile unei băuturi simple, care are un rol semnificativ asupra detoxifierii organismului, dar și asupra dietei.

„Știi care este cea mai recomandată băutură în această perioadă pentru a detoxifierea organismul și pentru a ajuta procesul de slăbire? Ceaiul de ghimbir, lămâie și scorțișoară. Ghimbirul ajută procesul de slăbire prin faptul că ajută la eliminarea toxinelor din corp foarte rapidă și foarte eficientă.”, și-a anunțat Florentina Opriș fanii pe rețelele de socializare. 

Citește și: Sucul care te scapă de celulită și e plin de antioxindați. Este considerat a fi elixirul tinereții pentru toate femeile

De ce trebuie să adaugi scorțișoară și lămâie

Chiar dacă ghimbirul în sine vine la pachet cu un set mare de beneficii, este important să nu uiți de scorțișoară sau de lămâie, atrage atenția Florentina Opriș. Ambele vin la pachet cu un rol bine definit în detoxifierea organismului, cât și într-o cură de slăbire reușită. În plus, gustul poate fi semnificativ îmbunătățit.

„Cel mai important lucru este să știi că da, alături de scorțișoară, care ține nivelul zahărului în sânge în limite normale face minuni când vorbim și de detoxifiere, și de procesul de slăbire. Lămâia alcalinizează corpul și mai face ceva, dă un gust interesant și ajută și ea la eliminarea toxinelor. Ia uite cum trei ingrediente și-au pus mușchii la treabă ca să ne ajute pe noi. Ce trebuie să faci este să ți-l prepari și să-l bei după fiecare masă.”, mai spune aceasta.

VEZI și: Cum obții un corp tonifiat cu ajutorul alimentației. Cristian Mărgărit te învață ce să mănânci

Cum se prepară ceaiul Florentinei Opriș

Dacă te-am convins și vrei să tu să consumi acest ceai delicios, cu multiple beneficii pentru sănătatea generală, întregul proces este unul de ușor, după cum explică chiar vedeta de la Kanal D. Tot ce trebuie să faci este să adaugi cele trei ingrediente magice în apa fierbinte, după care să lași la infuzat condimentele pentru câteva minute, pentru ca toată aroma, dar și beneficiile, să se pătrundă cât mai bine. 

„O linguriță de ghimbir dat pe răzătoare, 1 linguriță scorțișoară se amestecă în 200ml apă fierbinte, se lasă la infuzat 3 minute și se adaugă zeama de la jumătate de lămâie.”, a dezvăluit Florentina Opriș în mediul online. 

Te-ar putea interesa și: Mihaela Bilic, 5 alimente necesare pentru a avea o viață sănătoasă. Mulți specialiști o vor contrazice

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Florentina Opris (@florentinaopris)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel