Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit cum se prepară un leac tradițional pentru răceală, folosit în trecut de bunici noștri. Este nevoie de un singur ingredient: ceapa.
Invitată în platoul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru a dezvăluit rețeta pentru leacul miraculos în tratarea răcelii, a rănilor și chiar și a diabetului.
„Putem coace ceapa la cuptor. Luăm o ceapă de mărime medie și cu tot cu coajă o punem la cuptor. Această ceapă coaptă este foarte bună pentru răni, ea vindecă foarte repede. Este bună și de mâncat cu un pic de sare pentru cei care au diabet.
Ceapa coaptă este foarte bună și pentru a trata copiii răciți. Când avem copiii răciți, e bine să le punem ceapă coaptă la gât. Face foarte bine pentru bronșită.”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News