Iată trei trucuri în bucătărie care utilizează lămâie sau ceapă. Cureți orice suprafață fără efort.
Toți avem uneori dificultăți în curățarea grătarului de arsuri. Iată o metodă simplă și practică de a scăpa de aceste resturi.
Puteți curăța grătarul fără substanțe chimice sau multă grăsime! Pur și simplu folosiți o jumătate de ceapă! Ceapa are proprietăți antibacteriene naturale și ajută la curățarea profundă a grătarelor. În primul rând, încălziți grătarul pentru a arde orice mâncare rămasă. Apoi, tăiați o ceapă în jumătate și străpungeți-o cu o furculiță lungă pentru grătar. Frecați ceapa cu fața în jos peste grătar pentru a îndepărta arsurile acumulate. Apoi, aruncați ceapa chiar în cărbunii fierbinți (numai la grătarele de cărbune!) Când ați terminat, veți fi adăugat un pic de aromă suplimentară oricărui aliment pe care îl faceți la grătar.
Citește continuarea pe DC Medical.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News