Cel mai mare regret al Biancăi Drăgușanu. Vedeta dă cărțile pe față: „Tocmai acestea m-au făcut să fiu un om puternic”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Bianca Drăgușanu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Bianca Drăgușanu, instagram

Bianca Drăgușanu dezvăluie tuturor regretele pe care le are.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai apreciate vedete din România, acest lucru făcând-o și ținta multor critici în același timp. Nu multă lume știe, totuși, că diva are mai mutle regrete decât s-ar fi așteptat cineva.

Vezi și: Bianca Drăgușanu, mândră de Sofia. Care sunt calitățile moștenite de fiica ei: „Începe să realizeze lucrurile pe care le-am testat eu”

Prin urmare, unul dintre lucrurile care au făcut-o să dea pe față totul în ceea ce privește regretele sale, a fost tocmai momentul în care a renunțat la viața privată.

"Asta este partea pe care eu am ratat-o acum 15 ani, trebuia să partajez altfel totul și dacă aveam înțelepciunea necesară la vremea aceea cu siguranță lucrurile stăteau mai mult în favoarea mea. În momentul în care vorbești despre viața ta personală și o faci publică, ai numai dezavantaje. Nu ai niciun avantaj. Ce avantaje poate să îți aducă ceva ce știu, toți?! Să își dea toți cu părerea, să te judece toți pentru lucrurile pe care nu le-au trăit toți.

Nu are nimeni dreptul să mă judece, dar în momentul în care tu împarți cu  oamenii pe care nu îi cunoști  detalii pe care tu ar trebui să le ții pentru tine, deja le dai lor puterea de a te judeca și nu este tocmai ok", a mai precizat frumoasa vedetă, potrivit Wowbiz.

Vezi și: Bianca Drăgușanu, oprită de poliție și testată cu aparatul drug-test în trafic: „Am încălcat niște reguli și am fost amendată, dar nu asta mă doare cel mai tare”

De asemenea, vedeta mai punctează faptul că a făcut mai multe greșeli pe care nu le consideră regrete, ci mai mult lecții din care a învățat și a devenit mai puternică.

"Regrete?! Poate unele alegeri pe care le-am făcut, dar nu le consider neapărat regrete pentru că eu am învățat și din greșeli. Tocmai acestea m-au făcut să fiu un om puternic și stabil financiar, emoțional", a mai povestit ea, la WOWnews.

Totodată, diva s-a lăudat și cu fiica ei, Sofia, care a intrat în clasa întâi și care o face foarte mândră pe mama ei. Sofia începe să-i semene tot mai tare la chip și la caracter, iar asta nu poate decât s-o bucure pe Bianca Drăgușanu.

Vezi și: Bianca Drăgușanu și-a renovat casa singură. Cât a scos din buzunar pentru a face totul pe placul său

"Începe să crească și să realizeze lucrurile pe care i le spun eu și pe care le-am testat eu deja. Îmi seamănă din ce în ce mai mult și sunt foarte mândră de ea (…) Este foarte determinată, este foarte ambițioasă, este perseverentă și atentă la detalii.

Are multe calități! Este copilul meu și e normal să-I văd toate calitățile", a explicat Bianca Drăgușanu, pentru WOWnews.

Bianca Drăgușanu a făcut renovări masive în propria casă, așa că vedeta a scos din buzunar o căruță de bani, lucru de ce demonstrează succesul afacerilor sale. Mai mult, deși vedeta este destul de generoasă când vine vorba de portofel, ea și-a înscris fata la o școală de stat, nu privată, așa cum ar fi crezut multă lume că va face.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel