Cel mai mare regret al Savetei Bogdan. Artista a spus tot: “Dacă Dumnezeu nu a vrut, ce pot să fac?”

Data publicării:

Saveta Bogdan a dezvăluit care este cel mai mare regret al său. 

Saveta Bogdan se numără printre cele mai îndrăgite artiste din România. Îndrăgita interpretă de muzică populară este foarte sinceră când vine vorba de viața personală și spune întotdeauna lucrurilor pe nume. În cadrul unui interviu recent, Saveta Bogdan a dezvăluit care este cel mai mare regret al său. 

Cel mai mare regret al Savetei Bogdan

Saveta Bogdan recunoaște că își dorește din suflet să aibă un nepot sau o nepoată, însă, din nefericire, artista nu se va putea bucura de acest lucru și asta pentru că ginerele său nu poate să facă copii. Vedeta susține că fiica sa a aflat târziu lucru acesta, dar cu toate astea, nu vrea să recurgă la adopție. Saveta Bogdan este foarte dezamăgită, deoarece nu se va putea bucura niciodată de statutul de bunică. 

“Am avut o dorință foarte mare, dar acum, cu războaiele acestea, nu mă mai gândesc. Mi-am dorit foarte mult un nepot sau o nepoată. Dar dacă Dumnezeu nu a vrut, ce pot să fac? Pentru că soțul fiicei mele nu face copii și nu a știut că nu poate face. Până a aflat ea, a fost prea târziu.

Eu i-am spus că voiam un urmaș, dar dacă nu a fost să fie. I-am spus să înfieze un copil, dar nu au vrut. Mai mult el nu a vrut. Acum să vedem, poate se vor răzgândi. Poate voi avea și eu un nepoțel sau o nepoțică. Mi-ar fi tare drag. Eu m-aș duce la o casă de copii și care ar întinde mâna către mine, pe acela l-aș lua”, a declarat Saveta Bogdan pentru FANATIK.

Saveta Bogdan: „Nu mi-a plăcut Bucureștiul deloc. Plângeam și mă gândeam la ei”

Saveta Bogdan a mărturisit că cel mai greu moment a fost atunci când a plecat din casa părintească. Artista recunoaște că nu i-a plăcut Bucureștiul.

“Cel mai greu moment a fost atunci când m-am despărțit de părinții mei și am plecat în lume singură. Am plecat cu o sacoșă și cu hainele de pe mine. Despărțirea de părinți și de frați a fost cea mai grea. M-am văzut străină, dintr-odată. Mi-a fost foarte greu până m-am obișnuit. Nu mi-a plăcut Bucureștiul deloc. Plângeam și mă gândeam la ei. Îmi aduceam aminte că mă trimitea mama cu vaca, cu caprele, cu oile. Îmi era dor și de animale. Îmi era dor de ciorbele pe care le făcea mama, de toată mâncarea. Ea făcea sarmale cu păsat, cum se făcea la noi. Aici am învățat să fac sarmale cu carne. Acolo se punea doar o felie de slănină afumată”, a povestit interpreta de muzică populară.

Cât costă toate costumele populare pe care le deține artista

“Am foarte multe costume, dar sunt autentice, așa cum se făceau înainte, se țeseau la război! Eu reprezint zona Bistrița Năsăud. Toate costumele mele sunt autentice, din zonă, de acolo! Acesta de pe mine este mai stilizat, dar pânzele sunt autentice! Sunt doar mărgele. Sunt foarte frumoase, cu ele s-a cununat o mireasă. Oriunde mă duc îl iau pentru că îmi poartă noroc. Sunt foarte scumpe pentru că sunt foarte migăloase. Cine mai face acum mărgele? Duce cam la 5.000 de euro, cam așa. Cred că o femeie la țară muncește 2 ani la acestea! Eu sunt din Sângeorz-Băi, de la Bistrița Năsăud, iar acolo femeile încă mai lucrează! Acum lucrează mai modern, nu prea mai fac așa. Eu pe acestea le am de cel puțin 50 de ani!”, a declarat Saveta Bogdan, pentru EGO.ro 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel