Cele mai norocoase zodii în săptămâna 8 - 14 iulie 2024

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Horoscop. Sursă foto: Freepik

Săptămâna de 8 iulie aduce cu sine staționarea lui Pallas direct în Scorpion, revenirea lui Venus în Leu și Primul Pătrar de Lună în Balanță. Aceasta este o energie puternică menită să te facă să ai încredere în tine cu îndrăzneală și curaj, pentru a-ți putea planifica pașii următori și a spune cu ardoare da vieții.

Indiferent cât de lent par să fi evoluat lucrurile recent, este important să faci loc redirecționărilor și chiar miracolelor neașteptate. Când poți avea încredere în tine, crede în cel mai bun rezultat posibil și alege fără echivoc pe tine și destinul tău, ești deja binecuvântat cu toată norocul de care ai nevoie pentru a-ți transforma visele în realitate.

 

Săgetător


Pregătește-ți setul de bagaje, Săgetător, pentru că ești pe cale să faci călătoria vieții tale. Indiferent dacă ai sau nu călătorii planificate, ești pe cale să pornești într-o aventură odată cu revenirea lui Venus în Leu, joi, 11 iulie, ceea ce te va ajuta să îmbrățișezi noile oportunități și capitole din viața ta.

Desigur, dacă călătorești fizic sau ai contemplat să faci o călătorie, acesta este semnul tău să nu eziți în fața unei noi aventuri. În această perioadă, conexiunile sau experiențele pe care le ai ar putea duce la și mai mult noroc și abundență.

Ești un căutător natural, mereu în căutarea celei mai bune vieți. Aceste noi experiențe ajută la lărgirea orizonturilor și la îmbrățișarea a ceea ce este divin posibil pentru tine. Dar când Venus revine în Leu, există și un curent puternic de abundență financiară, călătorii și chiar relocare pentru muncă sau pur și simplu pentru că sufletul tău s-a îndrăgostit de un loc.

Pentru a îmbrățișa norocul care te înconjoară săptămâna aceasta, cel mai important aspect este să îți asumi un risc și să începi să te bucuri mai mult de viață. Schimbă-ți rutina, chiar dacă nu pleci din oraș, încearcă evenimente noi. Reconectează-te cu cei din viața ta care par mereu să ofere o perspectivă diferită.

Lasă-te să vezi cât de norocoasă și frumoasă poate fi viața atunci când, în cele din urmă, permiți universului să-ți ghideze pașii.

 

Pești


Planificarea nu este întotdeauna ceva ce vine natural pentru tine, dar când o faci, Pești, poți muta munții. Visatul, pe de altă parte, este atât de adânc înrădăcinat în psihicul tău încât adesea ai dificultăți în a separa ceea ce este real de ceea ce ai văzut deja ca posibil.

Dar când aceste două lumi din tine se ciocnesc, se întâmplă magie, Pești. Și asta este exact ceea ce va aduce staționarea lui Pallas retrograd în Scorpion marți, 9 iulie.

Pallas este cunoscut ca asteroidul care guvernează înțelepciunea, dar în astrologia modernă se spune și că reprezintă planul mental, ajutându-te cu planificarea, strategizarea și știind exact ce mișcări să faci pentru a obține cel mai mare beneficiu. În Scorpion, Pallas te ajută să-ți planifici visele și să te simți mai încrezător în a face următorii pași în călătoria vieții tale.

Deși poate fi necesar să te ancorezi conștient și să te concentrezi pe acea încredere interioară, ar trebui să te simți împuternicit să profiți de noile oportunități și să manifești acea viață de vis pe care ai imaginat-o întotdeauna.

Încearcă să îmbini acea latură de planificare cu ceea ce visezi. Începe cu lucruri mici — fie că este vorba de un telefon important, de cercetarea a ceva online sau chiar de rezervarea acelei călătorii la care ai visat, să știi că universul încă ascultă și va răspunde vibrației tale.

Claritatea mentală se va întoarce în sfârșit și, odată cu ea, cunoștința că deja ai tot ce-ți trebuie pentru a crea norocul pe care îl cauți.

 

Vărsător

 Încetinirea nu înseamnă neapărat lipsă de acțiune sau că trebuie să stai jos și să aștepți ca norocul să te găsească, dar asigură că nu vei rata nicio oportunitate în această parte abundentă a călătoriei tale.

În timp ce schimbările de carieră par să se învârtă în jurul tău și romantismul te atrage într-o fază de transformare, te poți împuternici pur și simplu încetinind, pe măsură ce Primul Pătrar de Lună în Balanță ajunge la apogeu sâmbătă, 13 iulie. Indiferent cât de mult te grăbesc alții pentru un răspuns sau o decizie — amintește-ți că ai de fapt tot timpul din lume. Cercetează noi opțiuni, investighează-ți intuiția și oferă-ți timp să faci o pauză înainte de a lua decizii mari, mai ales dacă este vorba despre carieră sau dragoste.

Primul Pătrar de Lună în Balanță te ghidează să planifici succesul pe care îl dorești. Deși te poate duce în teritorii noi, cu cât te poți concentra mai mult pe pașii schimbării pe care vrei să îi implementezi, cu atât vei fi mai norocos.

Așază toate opțiunile în fața ta, Vărsător. Reflectă asupra a ceea ce ar însemna o opțiune dacă într-adevăr alegi alta și asigură-te că onorezi ceea ce are cea mai mare valoare pentru tine.

Îmbrățișează-ți natura transformatoare și, dacă ai nevoie să faci o pauză sau să lași pe cineva să știe că ai nevoie de timp să gândești sau să procesezi, atunci profită de această oportunitate. Planificarea atentă a următoarei mari mișcări în viața ta este imperativă, deoarece este începutul nu doar a unui noroc mai mare, ci și a abundenței.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel