Cele 3 zodii cu cele mai bun horoscop azi, 22 septembrie 2023

Data publicării:
Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar
Descriere foto: Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Care sunt cele 3 zodii pentru care astrele lucrează cel mai bine azi.

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn, energia de azi este extrem de norocoasă pentru tine, în special în ceea ce privește binele familiei, planificarea viitoare și finanțele. Dacă tu și partenerul tău sunteți pe cale să aduceți acasă un copil, universul susține un rezultat pozitiv. Nu vă fie teamă! Poți beneficia, de asemenea, dacă analizezi mai atent investițiile tale și faci ajustări pentru a aduce mai mulți bani.

Soarele în Fecioară sextil Pluton retrograd în Capricorn sunt principalele energii astrologice care te influențează astăzi. Când spun "Păstrează-ți capul plecat și muncește", nu înseamnă întotdeauna că trebuie să fii supus. Energiea de azi te îndeamnă să te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat pentru tine și să elimini fără milă distragerile. Norocul favorizează cei concentrați (și curajoși). Și cu Soarele pregătit să intre în Balanță, în curând va apărea o nouă schimbare de paradigmă pentru tine.

Dacă te simți chemat, lucrează cu cuarț roz sau cristale mov în acest moment pentru a aduce energia blândeții și plăcerii în viața ta. Poți chiar să ții cristalul menționat în mână în timpul meditației de dimineață pentru a-ți însufleți viața cu atenție și concentrare.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Berbec, trecutul te poate construi sau te poate distruge. Tu decizi care va fi. De aceea te afli astăzi pe lista celor mai bune horoscoape. Ești într-o poziție unică acum pentru a transforma istoria ta într-o poveste de curaj și convingere în loc de o tragedie de proporții extraordinare. O simplă schimbare de mentalitate te poate ajuta să deblochezi focul puternic al Berbecului din sufletul tău și să le arăți cine e șeful.

Nodul Nord în Berbec este influența ta astrologică principală în acest moment, și nu doar pentru azi. Poate fi dificil să înveți lecții și obiceiuri noi, dar Nodul Nord reprezintă situațiile în viață către care sufletul tău este destinat să se îndrepte. Deci, chiar dacă calea înainte pare dificilă, privește-o mai degrabă ca pe o căutare cu o recompensă valoroasă la sfârșit.

Unii dintre voi pot beneficia și de lucrul cu un dula sau un șaman în acest moment, dacă ați experimentat ceva supranatural în trecut care încă vă sperie sau vă confuzează într-un fel. Unii dintre voi au abilități psihice ascunse pe care încă nu le cunoașteți.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Ceva nu poate apărea din nimic, Taur. Chiar și în domeniul ideilor, nu poți crea ceva nou dacă te izolezi de lume și nu știi nimic. Ești chemat să te concentrezi pe acest aspect astăzi și să îți consemnezi gândurile despre darurile și talentele tale unice. Cum le-ai cultivat? De unde provin? Ce poți face cu aceste superputeri?
Uranus în Taur este de partea ta astăzi. Permite-ți rebelul interior să respire pentru o dată. Nu trebuie să îți fie frică. Unele dintre tradițiile, sistemele și întreprinderile tale preferate au fost odată doar o idee în mintea unei suflete strălucitoare care a văzut potențialul în ceva ce alții nu puteau vedea. Și au fost suficient de realiști pentru a da viață acestor idei și a le ancoreze în fundamentul umanității. Ce te face să crezi că nu ai capacitatea de a face ceva similar? Nu te opri singur.

Unii dintre voi vor beneficia, de asemenea, de explorarea umbrei și a minții subconștiente în acest moment. Un terapeut poate facilita cu siguranță acest proces, dar lectura cărților pe această temă îți poate oferi, de asemenea, perspective valoroase.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel