Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt cele 5 reguli ale destinului după care ar trebui să ne ghidăm viața.
Invitată în platoul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru a vorbit despre cum putem intra în armonie cu soarta noastră, adică cu ceea ce ne este predestinat. Bioenergoterapeutul spune că oricum nu putem fugi de destin, însă, se poate întămpla să întârziem anumite situații, prin împotrivire și prin neacceptarea lucrurilor care vin spre noi.
"Ce ţi-e scris, în frunte ţi-e pus, indiferent de cât am vrea noi să fugim de ce ne este predestinat. Tot acolo ajungem, dar o luăm pe ocolite şi ziceam că am fugit de destin.
Destinul are propriile lui reguli. Nu există să citim undeva despre destinul fiecăruia. E greu. Putem spune lucruri apropiate despre destinul unui om, dar nu poţi intra să vezi exact ce este acolo.
Se zice că dacă vrei să-L faci pe Dumnezeu să râdă, spune-I planurile tale. Aşa si noi. Dacă vrem să-L facem pe Dumnezeu să râdă, să-i spunem planurile noastre. El oricum va schimba totul imediat", spune bioenergoterapeutul, în cadrul emisiuni "Adevăruri ascunse" de la Antena 3.
Iată care sunt cele 5 reguli de bază ale destinului
1. "Trebuie doar să-ţi doreşti, dar trebuie să-ţi doreşti din tot sufletul. E important să luăm decizii clare întotdeauna. Exact cum spuneam şi cu căniţa sau cu mantrele. Pune-ţi o dorinţă clară! Nu pune 10 dorinţe că nu se vor îndeplini. Sunt unii care spun că nu s-a îndeplinit dorinţa. Păi, înseamnă că e greşeala ta. Nu era pentru tine. Ţi-ai pus o dorinţă ireală.
2. Este destul de uşor să ne schimbăm calea. Mergem pe un drum, apoi hai că mai ţopăim puţin şi pe cealaltă parte. Nu! Opreşte-te şi realizează că acel drum nu duce nicăieri! Nu vei înţelege nimic. Nu tu eşti cel inconsecvent, ci destinul îşi bate joc de tine într-un mare fel. Nu poţi trăi aşa!
Problema este că în loc să ajungi la timp acolo unde ai de ars acel punct al karmei, al destinului, vei face chestia asta mult mai greu. E bine să ne oprim din drumul pe care-l vedem greşit în viaţa noastră şi după să începem să mergem pe alt drum. În orice situaţie este valabilă. Sufleteşte sau financiar, în orice este valabil. Nu putem face acest lucru! Trebuie să oprim şi începe a merge pe alt drum. Căcnumai aşa vom vedea că există alt drum.
3. Totul în viaţa asta are un preţ. Ce e gratis, e de fapt foarte scump. Mai au evrei o zicală. Că ce e degeaba, nu e bun. Îţi dă gratis, dar pe partea cealaltă îţi ia şi pielea de pe tine.
4. Cea mai scumpă resursă este inacţiunea. Să stai şi să aştepţi. Chestia asta o facem spre sfârşitul vieţii.
5. Dacă o persoană se teme că va greşi, deja e o greşeală. Pentru că decizia este cea care contează. Deci, nu facem ceva ca să nu greşim, când de fapt am greşit.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News