Cele mai mari frici ale Alinei Sorescu înainte de divorț: „Fetițele simțeau lucrurile astea, m-am gândit că nu va fi ușor”

Data publicării:
Sursa foto: Alina Sorescu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Alina Sorescu, Instagram

Alina Sorescu și-a deschis sufletul și a oferit mai multe detalii cu privire la despărțirea de fostul său soț.

Alina Sorescu începe să găsească în fiecare echilibrul care i-a fost ușor destabilizat, după despărțirea de tatăl fetițelor sale, Alexandru Ciucu. Astfel, solista se bucură de cariera înfloritoare pe care o are, dar și de cele două fetițe minunate. Cu toate acestea, mai este mult până să-și găsească definitiv liniștea, pentru că aceasta încă se află în proces cu designerul cu care nu reușește să cadă de comun acord asupra programului pe care să-l aibă cei doi copii. Totodată, vedeta a făcut noi confesiuni cu privire la perioada în care a ajuns în prag de divorț cu bărbatul, dezvăluind și care au fost cele mai mari frici ale sale. 

„M-am gândit că nu va fi ușor, cu toate implicațiile. Fetițele simțeau lucrurile astea, pentru că ele erau mai vechi. Tatăl fetelor locuia deja de 8 luni într-o altă țară, era deja o pregătire pentru momentul care a urmat. M-am temut de cum vor influența factorii externi fetele, ceea ce eu nu pot controla. Părinții mei au fost alături de mine dintotdeauna, desigur că ei nu și-au dorit să ajung aici.”, a declarat Alina Sorescu în cadrul emisiunii de pe Europa Fm moderată de Mirela Retegan. 

Citește și: Mihai Albu, noi detalii despre starea sa de sănătate. Acesta a fost diagnosticat cu cancer: „Mi-e foarte frică”

S-a bucurat de susținerea celor din jur

Chiar dacă i-a fost teamă sa vadă cum vor reacționa oamenii când vor auzi această veste, Alina Sorescu spune că a fost surprins plăcută să vadă cum toți cei din jurul său, chiar și cei care nu o cunosc personal, îi transmit cuvinte frumoase și o susțin.

„Am simțit din partea oamenilor o susținere atât de mare la care nu mă așteptam, nu mă așteptam să-mi scrie atâta lume, să mă încurajeze. Mi-am dat seama că au contat toate cărămizile pe care le-am pus eu de mică, pentru că lumea știe ce fel de om sunt, ce parcurs am avut, mă încurajează, nu e un moment ușor, ci unul foarte delicat, care nu s-a încheiat, pentru că suntem în proces de doi ani și jumătate. Discuțiile noastre sunt cu programul fetițelor.”, a continuat artista.

Citește și: Vero, fosta Fetița Zurli, nu duce deloc dorul costumului care a consacrat-o: „S-a consumat, nu mi-a fost greu să renunț”

Viața sa nu s-a schimbat prea mult, după divorț

De asemenea, Alina Sorescu mărturisește că viața sa nu a resimțit modificări prea ample după divorț, întrucât și înainte de despărțire tot ea era cea care petrecea o mare parte din timpul zilnic cu cele două fete.

„Eu am fost foarte implicată în viața fetițelor de când s-au născut, ele au fost crescute în mare parte de mine și de părinții mei, deci lucrurile nu s-au schimbat foarte mult. Pentru fete lucrurile au venit firesc, viața lor are același program, beneficiez în continuare de sprijinul părinților mei, mă bucur că sunt alături de mine și acum. Mă organizez foarte bine, totul e în funcție de programul fetelor, până și activitatea mea profesională este la fel. Pot să le pun pe ele pe primul plan.”, mai spune Mirela Retegan.

Citește și: Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat fiica lui Connect-R: „Am fost conștient de faptul că aș putea să o pierd”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel