Cele mai norocoase zodii în perioada 10-15 septembrie 2024. Vor avea succes pe toate planurile

Data publicării:
Horoscop. Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Horoscop. Sursă foto: Freepik

Trei zodii vor fi extrem de norocoase în perioada următoare. Vor avea succes nu doar pe plan personal, ci și profesional și chiar își vor îndeplini anumite visuri pe care le au de mult.

Berbec

Primul sfert de Lună în Săgetător de miercuri, 11 septembrie, înseamnă că începe o nouă cale abundentă care te va duce mai adânc în călătoria ta și, probabil, te va scoate din orice zonă de confort. Vei lucra la a scăpa de anumite temeri din trecut care te-au copleșit. Trebuie să-ți dai seama că este timpul să începi să privești spre viitor, să faci noi planuri și să începi să crezi în visurile tale pentru a deveni realitate.

Lăsați acest nou val de optimism să vă cuprindă total. A fost o călătorie lungă pentru a ajunge în acest punct, dar acum că ai ajuns, este timpul să sărbătorești cât de departe ai ajuns și să începi să vezi totul într-o lumină mai pozitivă.

O parte a acestei călătorii este să deveniți conștienți de faptul că este posibil să trebuiască să schimbați unele modele de comportament anterioare. Nu trebuie să vă fie frică să acționați și să vă asumați riscuri. Deși este normal să fii mai precaut după ce ai trecut prin perioade mai dificile, este important să realizezi că ești capabil să realizezi tot ce ți-ai propus. Acesta ar fi un moment incredibil pentru a găsi noi oferte potențiale, a călători sau chiar a lua o mică pauză. Tot ceea ce faci este înconjurat de noroc, dar trebuie să te asiguri că îți permiți să începi în sfârșit să mergi înainte.

Capricorn

Mercur a intrat pentru prima dată în Fecioară pe 25 iulie, înainte de a retrograda pe 4 august. Între 25 iulie și 14 august, Mercur a trecut prin Fecioara, activând noi căi potențiale în viața ta, ajutându-te să înțelegi pe ce ar trebui să te concentrezi în continuare și cum poți manifesta mai mult noroc și împlinire în viață. Poate că anumite planuri aveau nevoie doar de timp pentru a se aduna.

Te afli într-o fază incredibilă a vieții tale în care nu numai în carieră există o evoluție minunată, ci și pe plan personal. Deoarece atât de multe dintre aspirațiile tale s-au adeverit, este important să păstrezi spațiu pentru și mai mult.

În timp ce ai tendința de a reuși în mod natural să-ți împlinești obiectivele, de multe ori universul are planuri și mai mari pregătite pentru tine. S-ar putea să îți fi făcut recent speranțe cu privire la o nouă oportunitate care la un moment dat părea prea exagerată pentru a o realiza. Este recomandat să fii răbdător pentru că tot ce ți-ai dorit se va concretiza.

Balanță

Venus, planeta iubirii și a bogăției, s-a mutat recent în Balanță, ajutându-vă să vă validați sinele interior, să radiați de energie pozitivă și să aveți mai multă încredere în ideile voastre. Când Venus în Balanță se aliniază cu Jupiter în Gemeni sâmbătă, 14 septembrie, ți se oferă un moment magic pentru a începe să faci progrese în realizarea visurilor tale. Această oportunitate poate implica o combinație de muncă și călătorie.

Ți se arată un nou mod de a privi viața. Nu lăsa lăsa anumite chestiuni să te descurajeze să urmărești noi oportunități. Îți este teamă să nu pierzi ceva ce ți-a oferit un confort, poate fi vorba despre o relație. Trebuie să realizezi că dacă ar fi să alegi între confort și realizarea visurilor tale, alegerea este clară și evidentă.

Permiteți acestei energii să vă împingă într-o nouă direcție interesantă, astfel încât să puteți începe să vă simțiți mai bine cu voi înșivă. În loc să vă faceți griji pentru ceilalți sau pentru ceea ce ar putea dispărea din viața voastră, începeți să fiți entuziasmat, să urmați un proiect care aduce un sens mai mare vieții tale. Ai de câștigat doar dacă alegi să-ți asumi riscuri, conform YourTango.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel