Cele trei zodii care vor trece peste un obstacol semnificativ. Ce ar trebui să facă în această perioadă

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Clay Banks
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Clay Banks

3 zodii vor trece peste un obstacol semnificativ până pe 20 octombrie 2024. Iată care sunt acestea și ce este recomandat să facă.

Berbec

Săptămâna aceasta este foarte importantă pentru tine, Berbec. Cu o lună plină puternică în semnul tău, atenția se îndreaptă spre tine. Totuși, aceasta se opune celei de-a 7-a case, cea a relațiilor, ceea ce înseamnă că accentul se pune pe partenerul tău. Dacă nu ai un partener, lipsa unuia poate deveni o problemă. Luna plină formează și un careu cu a 10-a și a 4-a casă, ceea ce poate declanșa multiple provocări legate de casă și carieră. 

Întrebarea principală este: funcționează această relație pentru tine? Poate fi vorba despre resursele comune și cine contribuie mai mult, sau despre probleme mai profunde din trecut. Pentru unii, este momentul să încheie o relație sau un aranjament care nu mai funcționează. Dacă relația a fost deja pe muchie, luna plină poate oferi ocazia să faci acest pas și să începi un nou capitol.

Dacă nu decizi să închei relația, această lună plină îți poate oferi oportunitatea de a crește, dându-ți puterea de a vorbi deschis despre problemele existente. Luna în Berbec poate accentua tendința de a fi egoist (sau alții pot reacționa astfel), așa că e important să eviți dramatismul și să rămâi calm.

După ce luna plină trece, vei putea să analizezi situația mai clar, să o evaluezi și să mergi înainte. Dacă nu ești într-o relație acum, fii sigur că timpul tău va veni, mai ales odată cu intrarea lui Venus în semnul tău, în februarie.

Balanță

Ca și în cazul Berbecului, problemele săptămânii vor fi legate de relații. Balanța, fiind opusă Berbecului, va împărtăși unele dintre aceste dificultăți. În acest context, relațiile nu se limitează doar la parteneri romantici, ci pot include parteneri de afaceri sau persoane cu care interacționezi zilnic. Problemele pot fi legate de carieră, de casă sau de aspecte legate de bani și intimitate. În cazul tău, luna plină se opune Soarelui tău, ceea ce înseamnă că provocările vor veni din partea celorlalți.

Balanțele pun mare preț pe relații, iar uneori, în încercarea de a mulțumi pe alții, îți neglijezi propriile dorințe. În unele cazuri, această lună plină poate marca sfârșitul unei relații. Dacă se întâmplă asta, vei avea ocazia să te îndepărtezi de o relație toxică și să începi din nou.

Dacă nu este cazul să închei relația, poți calma situația evitând discuțiile emoționale intense. Trebuie să acorzi prioritate comunicării deschise, să asculți nevoile partenerului și să găsești un compromis echitabil. Este important să stabilești limite clare, ceva cu care, de obicei, nu ești foarte confortabil. Evită să te lași pradă indeciziei și să dai înapoi. Dacă vei urma acești pași, iar relația nu este pe cale de a eșua, vei fi pe drumul cel bun săptămâna viitoare.

Rac

Fiind cel mai emoțional semn al zodiacului, cheia pentru tine în această săptămână este să îți controlezi emoțiile. Această lună plină cade în casa carierei, a statutului și a reputației, dar poate influența și viața ta personală sau relațiile cu părinții.

Luna plină îți luminează în mod special casa carierei, și poți simți că atingi un vârf în ceea ce privește munca ta, dar va fi dificil. Trebuie să te concentrezi pe direcția în care vrei să mergi. Poate că lucrezi la un proiect important sau îți dorești să începi ceva nou, iar acum poți simți o nerăbdare sau chiar iritare. De asemenea, ar putea apărea conflicte cu o persoană cu autoritate la locul de muncă, ceea ce poate fi deranjant.

Cea mai bună soluție este să te calmezi și să accepți că această lună plină aduce stres. Unele lucruri sunt sub controlul tău, dar altele nu. Gândește-te la asta și vei găsi liniște. Dacă simți nevoia să reacționezi impulsiv, fă un pas înapoi, scrie YourTango.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel