Cezar Ouatu se pregătește de nuntă! Artistul a făcut primele declarații despre logodnă

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Cezar Ouatu
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Cezar Ouatu

Cezar Ouatu a vorbit despre momentul în care a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, dar și despre când va avea loc nunta. Artistul recunoaște că a fost extrem de emoționat, mai ales că nimeni nu știa de planul său.

În cadrul unei apariții la Știrile Antena Stars, Cezar Ouatu a vorbit despre o viitoare nuntă cu iubita sa, Raluca Jurcă, artistul adresându-i marea întrebare în urmă cu aproximativ o lună. Deși diferența de vârstă dintre ei este de aproape 20 de ani, cei doi îndrăgostiți se înțeleg de minune și au de gând să își unească destinele pentru totdeauna. Bărbatul a mărturisit că nu au planificat încă nimic, având un program extrem de încărcat în ultima perioadă. Acesta a recunoscut că iubita sa, cu care este împreună de mai bine de cinci ani, aproape că își pierduse speranța de a mai fi cerută în căsătorie, dar momentul a venit când se aștepta mai puțin.

„Își pierduse speranța”

„Nu am timp nici să respir. Sunt cu evenimente în toată țara și pe afară, dar cu siguranță că vom stabili o dată exactă. Nu am avut timp. Știu cum se face, organizez evenimente destul de mari. Așa că nu cred că o să am nevoie de nimeni, tot eu o să o organizez. Suntem de cinci ani împreună și cumva este o încununare, nu neapărat prin acel inel, ci prin ceea ce simțim, prin cum reușim să ne schimbăm energiile și cum reușim să ne simțim la distanță, asta e foarte important. Raluca aștepta de mult timp, numai că eu am tot întârziat, își pierduse speranța”, a declarat Cezar Ouatu.

Te-ar putea interesa și: De ce au plecat Simona și Claudiu de la „Insula Iubirii” împreună în vacanță, deși s-au despărțit. Blondina a dat cărțile pe față

„A fost super intens și emoționant”

De asemenea, Cezar Ouatu a povestit cum a fost momentul în care a cerut-o în căsătorie pe partenera sa. Acesta a precizat că nu a știut nimeni despre planul său și că a fost o surpriză pentru toată lumea. Artistul mărturisește că totul a fost foarte emoționant și natural, cererea având loc pe o barcă, în timp ce se aflau în vacanță în Grecia.

„Nu a știut absolut nimeni, nici măcar un complice nu am avut. Singurul complice a fost în momentul respectiv când i-am spus cuiva să ne facă o poză, dar în loc să facă o poză, să filmeze și să lasă filmarea să meargă. Totul a fost atât de organic, natural și emoționant până la lacrimi. A fost super drăguț și natural. Inelul l-am dat amicului meu, dar el nu știa că e un inel. A fost super intens și emoționant”, a precizat Cezar Ouatu, la Știrile Antena Stars.

„She said: YES! Emoții, lacrimi de fericire, iubire, voce tremurândă, un scenariu improvizat, o locație și reacția oamenilor din jur din Laguna Albastră demne de Oscar (total neregizat şi extrem de natural) !!! Este despre dedicare, înțelegere, iubire și respect! Dumnezeu ne iubeşte”, a scris Cezar Ouatu pe Instagram, alături de o poză cu iubita sa și inelul de logodnă.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel