Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit ingredietul secret care face friptura de miel atât de fragedă și gustoasă.
Friptura de miel este una dintre deliciile mesei de Paști. Chef Cătălin Scărlătescu, un maestru al bucătăriei românești, a dezvăluit ce ingrediet secret folosește pentru a frăgezi friptura de miel.
"Începem cu mielul, bine înțeles, că se face cel mai greu. Avem nevoie de o oală și în oală usturoi, o crenguță de cimbru și una de rozmarin, multă sare, piper boabe și unt, o felie generoasă. După ce s-a gătit usturoiul în unt, punem mielul. Și îl prăjim bine de tot.
Ingredientul esențial este vinul. Și se dă foc pentru a dispărea alcoolul. Avem nevoie doar de gustul de fructe de pădure. După ce a dispărut alcoolul din vin punem un pic de apă. Se pune capacul și la cuptorul setat la 160 de grade, timp de două ore și jumătate", a explicat Scărlătescu la Antena 3.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News