Chef Joseph Hadad dezvăluie cum se prepară, de fapt, salata Caesar originală. Greșeala pe care o fac toate gospodinele

Data publicării:
Chef Joseph Hadad, sursa foto Instagram
Descriere foto: Chef Joseph Hadad, sursa foto Instagram

Trebuie să renunți la prepararea salatei Caesar cu pui și să încerci varianta de mai jos. 

Salata este o idee bună pentru orice moment din zi, fie că ne referim la prânz, cină și, de ce nu, mic dejun, în cazul în care vrei să-ți începi ziua cu o masă sănătoasă și fresh. Astfel, după cum și-a obișnuit deja fanii de o lungă perioadă de timp, Joseph Hadad vine adesea în mediul online cu fel de fel de rețete autentice, împărtășind, de asemenea, și trucuri importante din domeniu.

Dacă vă întrebați ce delicatesă a propus de data aceasta bucătarul chef, trebuie să știți că este vorba despre rețeta de salată Caesar, dar nu de o rețetă obișnuită, ci de cea originală, după cum punctează chiar el. Astfel, trebuie să uiți de vechiul mod de preparare și să încerci neapărat să respecți indicațiile de mai jos.

Te-ar putea interesa și: Cafeaua face minuni pentru sănătate. Mihaela Bilic: „Stimulează tot, memoria, gândirea, capacitatea de efort”. Câte cești trebuie să consumi pe zi

- 5 bucăți anșoa
- 1 1/2 lingură muștar 
- 1 lingură parmezan ras
- 2 căței de usturoi pisați
- 1 1/2 suc de lămâie
- 70 ml ulei de măsline
- 2 gălbenușuri de ou
- piper după gust
- mix de salată verde

Mod de preparare:

„1. Într-un bol puneți: gălbenușurile de ou, muștarul, usturoiul, sucul de lămâie și amestecați foarte bine.
2. Încorporați apoi treptat uleiul de măsline, precum ați face o maioneză.
3. Tocați anșoa mărunt și folosind tehnica din videoclip, pisați bine cu cuțitul.
4. Puneți în sos anșoa și parmezan, amestecați, asezonați cu piper și amestecați din nou foarte bine.
5. Combinați salată cu sosul, până când este unsă complet și puneți crutoanele. Poftă bună!”, scrie Joseph Hadad pe rețelele de socializare. 

VEZI și: Pericolul ascuns în pâinea albă. Medicul Virgiliu Stroescu, avertisment pentru români: „Este dușmanul sănătății noastre”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joseph Hadad (@chef_joseph_hadad)

De ce trebuie să adaugi pătrunjel în salată

Nu uita însă că rețetele pot fi adaptate întotdeauna după bunul plac și după gusturile personale. Astfel, noi îți dezvăluim că dacă adaugi și puțin pătrunjel în salata pe care te decizi să o savurezi la una dintre mesele din zi, poți beneficia de avantaje maxime pentru sănătate. 

„Salata de pătrunjel ar trebui să o ai în fiecare zi la masă, știi de ce? Pentru că este o bogăție de vitamine și minerale. În special, poate nu știai, pătrunjel poate conține și proteine, mai multă vitamina C decât lămâia și portocala și, împreună cu nuca și cu morcov, cum am eu aici, face ca masa să fie foarte echilibrată, din punct de vedere nutrițional și, cel mai important lucru e că are puține calorii. Încă ceva, ajută și la detoxifierea ficatului. ”, a dezvăluit Florentina Opriș, pe rețelele de socializare. 

VEZI și: Uleiul încins duce direct la apariția cancerului. Medicul Virgiliu Stroescu, semnal de alarmă: „Face foarte rău”. Ce temperatură nu trebuie să depășească



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel