Chiftele de dovlecei cu brânză. Simplu și gustos

Data actualizării: | Data publicării:
Chiftele/ foto Unsplash/ Anton
Descriere foto: Chiftele/ foto Unsplash/ Anton

Această rețetă de chiftele de dovlecei cu brânză este delicioasă și simplu de preparat. 

Ingrediente:


2 dovlecei medii

4 ouă 

150 g brânză sarata rasă

80 g pesmet 

sare, piper

chimen, boia dulce

ceapa verde tocată

ulei 


Mod de preparare:


Dovleceii trebuie spălați bine și curățați de coajă. Apoi vor fi dați prin răzâtoarea mare și presărați cu sare. Aceștia vor fi lăsați la scurs. 

Într-un castron punem cele 4 ouă, le condimentăm cu sare și piper. Punem și brânza rasă și amestecăm cu o furculiță. Adăugăm și pesmetul și ceapa verde tocată mărunt. 

Stoarcem bine dovlecelul și îl punem peste celelalte ingrediente. Amestecăm bine. 

Modelăm chifteluțele din dovlecel cu brânză, le dăm prin pesmet și le punem la prăjit în ulei încins. 


Poftă bună!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel