Chiftele de post. Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

Data publicării:
Chiftele, sursa pixabay/ autor silviarita
Descriere foto: Chiftele, sursa pixabay/ autor silviarita

Chiftelele de post sunt extrem de gustoase și se prepară foarte ușor și rapid.

INGREDIENTE:

2 cartofi

 1 legatură pătrunjel 

praf sare

 ulei 

praf boia

 2 cepe 

praf piper 

1 cană ciuperci

 2 linguri orez 

3 linguri făină

MOD DE PREPARARE: 

Cartofii pentru aceste chiftele de post se curăță și se pun la fiert. Separat, se pune la fiert orezul. Ceapa tocată se călește puțin. Cartofii fierți se scurg, se pasează și se amestecă cu orezul fiert, ceapa călită, pătrunjelul tocat și ciupercile date prin mașina de tocat. Se pune boia, sare și piper. Din compoziția rezultată se fac chifteluțe care se dau prin făină și se prăjesc în ulei încins. Aceste chiftele de post se servesc calde.

POFTĂ BUNĂ!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel