Christian Sabbagh, dezamăgit de Anca Țurcașiu. Artista a refuzat să facă o poză cu fiica prezentatorului TV: „Faima se cucerește, dar o poți distruge într-o secundă!!!”

Data publicării:
Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram/Anca Țurcașiu
Descriere foto: Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram/Anca Țurcașiu

Christian Sabbagh a rămas complet dezamăgit de Anca Țurcașiu. Fiica prezentatorului TV a vrut să facă o poză cu artista, însă a fost refuzată. 

Christian Sabbagh și-a exprimat public dezamăgirea față de comportamentul artistei Anca Țurcașiu. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, prezentatorul TV a relatat că fiica sa, Anais Sabbagh, în vârstă de 7 ani, a dorit să facă o poză cu artista în timpul unei vacanțe la un hotel unde aceasta lucra. Cu toate acestea, Anca Țurcașiu ar fi refuzat-o pe micuță, motivând că este ocupată.

Christian Sabbagh, dezamăgit de Anca Țurcașiu. Artista a refuzat să facă o poză cu fiica prezentatorului TV: „Faima se cucerește, dar o poți distruge într-o secundă!!!”

Christian Sabbagh a menționat în postare că fiica sa are milioane de vizualizări și zeci de mii de distribuiri pe rețelele de socializare, chiar dacă are doar 7 ani. El a exprimat o nemulțumire clară față de atitudinea Ancăi Țurcașiu. Totodată, prezentatorul TV a remarcat că, deși faima poate fi câștigată, aceasta poate fi distrusă într-o clipă.

„Fiica mea a vrut să-și facă o poză cu Anca Țurcașiu, care lucra la același hotel unde ne-am cazat. A refuzat-o, spunând ca are treabă! Fiica mea are milioane de vizualizări și zeci de mii de distribuiri la o singură postare la doar 7 ani. Faptul ca această bătrână legendă cu un puștan după ea a refuzat-o, denotă faptul ca faima se cucerește, dar o poți distruge într-o secundă!!!”, a scris Christian Sabbagh, pe pagina sa de Facebook.

Te-ar putea interesa și: CRBL, fotografii nevăzute până acum de la accidentul pe care l-a avut cu motocicleta, în urmă cu un an: „Multiple julituri, vânătăi, fracturi și 50 de zile de spitalizare”

Te-ar putea interesa și: Marilu, mărturisiri cutremurătoare despre drama pierderii sarcinii: „Eu deja mă gândeam cum sunt cu copilul în brațe”

Internauții au luat cu asalt secțiunea de comentarii

Incidentul a stârnit discuții pe rețelele de socializare, unde opiniile au fost împărțite între cei care consideră că vedetele au dreptul să refuze poze în anumite circumstanțe și cei care susțin că acestea ar trebui să fie mai deschise față de fani, mai ales dacă sunt copii.

„În timp ce alte mari voci ale generației de aur se scufundă în uitare și se hrănesc doar cu amintirile, doamna Țurcașiu ar fi trebuit să fie nu doar mândra, ci de-a dreptul încântată de faptul ca un copil știe cine e ea. Majoritatea copiilor de șapte ani, nici măcar nu a auzit de Anca Țurcașiu”, „Rămâne la latitudinea fiecărui om sa facă ce își dorește! Foarte bine a procedat, dacă ea asta a simțit!”, „Corect, bine spus!!”, „Vaiiiii....O admir mult pe fetita dumneavoastră, e draguță și cântă foarte frumos. Îmi pare rău de atitudinea doamnei Anca, cred că Anais a rămas dezamăgită”, „Nu mă așteptăm la un așa comportament din partea Ancăi, urât”, „Aceasta este ea”, „Ferească Dumnezeu, a dezamăgit un copil, rușine”, sunt doar unele dintre comentariile pe care internauții le-au lăsat la postarea prezentatorului TV.

Te-ar putea interesa și: Ana Morodan rupe tăcerea la un an după ce a fost acuzată că ar fi condus sub influența drogurilor. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt

Te-ar putea interesa și: Dana Roba, după ce Daniel Balaciu a primit 7 ani de închisoare: Nu e tată cel care te face, ăla care o omoară pe mamă

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel