Christian Sabbagh se retrage din televiziune. Ce l-a făcut să ia decizia radicală: „Trebuie să iau o pauză”

Data publicării:
Christian Sabbagh, foto Facebook
Descriere foto: Christian Sabbagh, foto Facebook

Christian Sabbagh a venit cu o veste extrem de neașteptată pentru fanii săi.

Christian Sabbagh a venit cu o veste neașteptate pentru fani pe rețelele de socializare, acolo unde a anunțat faptul că se va retrage o vreme de la pupitrul știrilor de la Kanal D, acolo unde publicul îl urmărește deja de o vreme bună de timp. Chiar dacă decizia nu a venit neapărat ușor în viața sa, cunoscutul prezentator TV își justifică alegerea în fața comunității sale, căreia îi împărtășește faptul că dispare o vreme din atenția publică din dorința de a fi exclusiv alături de familia sa și, implicit, de băiețelul său, care a primit un diagnostic neașteptat în urmă cu câțiva ani, acesta se confruntă cu autismul.

„O perioadă scurtă nu voi mai prezenta știrile. Cu unii dintre dumneavoastră, probabil mă voi vedea la Viena, cu totul întâmplător pe stradă. Încerc un tratament inovativ pentru fiul meu, care este diagnosticat cu autism. Indiferent de problemele mele, rămân același jurnalist, doar că trebuie să iau o pauză.”, a transmis Christian Sabbagh pe rețelele de socializare.

Citește și: Motivul pentru care Carmen Tănase s-a izolat la țară: „Trăiesc niște vremuri neplăcute. Din cauza asta nu am mai fost în vacanță de cinci ani”

Soția lui Christian Sabbagh, despre diagnosticul primit de băiatul celor doi

Invitată în trecut în platoul Spectacola, Iulia Sabbagh ne vorbea despre momentele în care a descoperit diagnosticul crunt cu care se confruntă băiețelul. Acele clipe au fost unele extrem de dificile din mai multe puncte de vedere, întrucât femeia mărturisește faptul că nici măcar ea nu a știut cum să gestioneze situația sau la ce reacții să se aștepte din partea partenerului său de viață. 

„Eu primisem diagnosticul undeva în luna septembrie, în urmă cu doi ani, și îmi era foarte frică și teamă de cum va primi soțul meu vestea, pentru că mulți tătici abandonează lupta acesta, nu vor să lupte și îmi era frică de abandon din partea lui. Atunci am ajuns să mă închid în mine, am trecut printr-o depresie cruntă, îmi era frică să expun toată povestea asta. Mă gândeam că este copilul lui Christian Sabbagh și cum o să perceapă oamenii, mai ales că sunt și mulți răutăcioși, chiar dacă este vorba de un copil. Mă gândeam dacă o să fie o rușine pentru Christian Sabbagh”, ne-a mărturisit soția lui Christian Sabbagh.

VEZI și: Ioana Ginghină a răbufnit. Actrița s-a săturat de „vedetele” care au doar apariții perfecte în vacanțe: „Înnebunesc. Vă spun că e fake totul”

„Ajunse să mă deranjeze orice”

Astfel, chiar dacă a fost guvernată de foarte multe temeri în momentul în care a descoperit diagnosticul micuțului, Iulia spune că, în final, și-a făcut curaj și i-a mărturisit și jurnalistului atât temerile sale, cât și lupta pe care împreună aveau să o ducă în continuare și, chiar dacă nu este un proces deloc ușor, aceasta spune că cei doi s-au  susținut reciproc la orice pas, din acel punct. 

„Aveam foarte multe gânduri și ajunse să mă deranjeze orice. Și dacă mă întreba Christian de o farfurie, de exemplu, o vedeam ca pe o jignire. De acolo a pornit și acel scandal care a tot bubuit în presă că a fost violență în familie, nu a fost violență, pur și simplu eu ridicam tonul la orice. Important este că a trecut și abia atunci a aflat și soțul meu de ce eram cu starea aceea psihică. I-am spus să mă ierte, dar copilul nostru este special, nu știam cum o să fie. Mă bucur că m-a înțeles, pentru că mă iubește.

Eu aveam acea problemă și trebuia să mă susțină și mă susține în continuare. Este greu, nu pot să spun că este ușor. Să trăiești în casă cu autismul nu este ușor, dar dacă lupți, reușești și mă bucur de fiecare pas pe care îl face George și asta e tot ce contează”, a declarat Iulia Sabbagh, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Citește și: Vrei să slăbești repede și să scapi de celulită? Urmează aceste patru reguli de aur. Carmen Brumă: „Rezultate bune chiar și într-o perioadă scurtă”

Urmărește interviul integral oferit de soția lui Christian Sabbagh pentru Spectacola:

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel