CINCI zodii vor termina vara în forță. Mihai Voropchievici: „Apar schimbări uriașe pe latura afectivă și financiară!”

Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură video YouTube
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură video YouTube

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, despre zodiile care vor termina vara în forță!

Pentru cinci zodii, astrele anunță schimbări uriașe pe latura afectivă, dar și pe latura financiară. Apar câștiguri foarte mari.

Prima zodie care are parte de așa un final al verii este Berbecul. O să aveți parte de multe reușite până la finalul verii! Apar oportunități neașteptate pentru voi. Puteți face progrese uriașe în plan profesional. Faceți o schimbare pe care v-o doriți de foarte mult timp. Aveți multe planuri și renunțați la ele, ceea ce este foarte bine! Însă este cazul să vă asumați riscuri pentru a ajunge acolo unde vă doriți. Dacă faceți și aceste mici riscuri sau, uneori, compromisuri, în cele din urmă o să ajungeți acolo unde vă doriți.

Următoarea zodie de pe listă este Racul. O să vă îndepliniți anumite dorințe mai vechi. O să aveți ocazia de a vă bucura de călătorii foarte plăcute, unde o să descoperiți locuri noi și oameni interesanți. Puneți în aplicare niște idei pe care le aveți de mai mult timp. Vă vor aduce numeroase câștiguri! Aveți multe motive de bucurie și nimic nu vă poate opri din a vă realiza obiectivele.

Doinița Oancea, despre provocările meseriei: „Actoria nu are nicio legătură cu vedetismul!”

Altă zodie norocoasă va fi Fecioara. Finalul verii vă poate aduce numeroase surprize. Apar mai multe oportunități prin care să avansați în carieră. Dacă vă doriți schimbări de foarte mult timp, o să le puteți face. Acești nativi vor lucra intens la niște proiecte care le pot aduce câștiguri mari. Întâlniți oameni care au aceleași obiective ca ale voastre și o să lucrați împreună. Cu siguranță, acest lucru se va reflecta în veniturile voastre.

Scorpionul se numără și el printre cei bine aspectați. O să aveți parte numai de lucruri bune la finalul verii. Primiți oferte neașteptate, la care doar visați. Aveți șansa să vă schimbați viața în mod semnificativ. Susținerea din partea persoanelor apropiate nu vă va fi străină! Nu veți renunța la planurile voastre! Aveți ambiție și sunteți mult mai încrezători decât de obicei, astfel încât o să realizați multe lucruri în toate planurile pe care le-ați gândit.

Și ultima zodie care se va bucura de un final al verii minunat, dar nu cea din urmă, este Vărsătorul. Nativii din această zodie vor obține tot ceea ce își doresc. O să aveți parte de schimbări pozitive în viața voastră. Nimic nu va sta în calea dorințelor pe care vi le-ați propus, mai ales în ceea ce privește domeniul profesional. Veniți cu multe idei de proiecte, pe care le puteți începe pe cont propriu. Dar sunt și șanse foarte mari ca aceste proiecte individuale să vă aducă câștigurile la care visați de foarte mult timp. Lucrurile vor merge foarte bine la finalul acestei veri pentru nativii Vărsător.

Horoscop septembrie 2024 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion. Zodia care va suferi pierderi

 

Youtube video image

Până aproape de finalul verii, adică până pe 29 august, Mercur este retrograd. Iată câteva recomandări!

Ce să faceți și ce nu în timpul retrogradării lui Mercur:

Evitați

  • Nu luați decizii importante în grabă.
  • Nu semnați contracte prea repede.
  • Nu începeți noi proiecte fără să vă gândiți bine.
  • Nu faceți achiziții majore.
  • Nu vă certați cu ceilalți.
  • Nu fiți prea duri cu voi înșivă.
  • Nu lăsați stresul să vă copleșească.

Ce să faceți

  • Încetiniți ritmul și acordați-vă timp.
  • Comunicați cu atenție. Verificați de două ori mailurile, mesajele și scrisorile înainte de a le trimite.
  • Fiți răbdători și înțelegători cu ceilalți. Neînțelegerile sunt mai frecvente în această perioadă.
  • Fiți flexibili și adaptabili.
  • Gândiți înainte de a vorbi sau acționa.
  • Finalizați proiectele curente.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Alexandra Dumitru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel