Cine ar fi crezut! Ce a putut mânca Jador!

Data actualizării: | Data publicării:
Jador/ captură video Youtube, Spectacola
Descriere foto: Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Jador a făcut mărturisiri emoționante despre viața sa.

Jador a avut o copilărie plină de lipsuri și foame. Însă toate acestea l-au făcut să își depășească condiția. Artistul a mărturisit acum ceva vreme cum a ajuns să mănânce hârtie igienică. Invitat în cadrul podcastului „Un podcast mișto by Bursucu”, Jador a făcut mai multe dezvăluiri dureroase prin care a trecut. De foame, artistul mânca și hârtie igienică. Lui Jador nu i-a fost rușine să reunoască acest fapt.

”Am mâncat și hârtie igienică de foame”


”Copiil fiind, ai făcut foamea în viața ta, nu?” , l-a întrebat Bursucu' pe Jador. ”Am făcut, da. Am mâncat și hârtie igienică de foame. Am mâncat, în liceu, hârtie igienică, de foame. Că tata îmi dădea 40 de lei pe săptămână: era 9 lei autobuzul dus, 9 lei întors, mai rămâneau 22 de lei. Era 3 lei un sendviș și nu mă săturam. Și la un moment dat nu mai ajungeau banii și mâncam hârtie igienică seara. Nu s-a întâmplat de multe ori, dar am mâncat de foame, ca să-mi umplu stomacul”, a zis Jador. 

”Eram premiant la școală, luam numai premiul 1”

 


Chiar dacă nu a avut parte de o situație financiară bună, Jador a spus că primii săi bani i-a câștigat din muncile câmpului. Mai mult, spune că la școală era un elev premiant.

„Nu am avut nimic, dar am avut totul. Copiii aveau haine, iar eu aveam un trening albastru, rupt. Eram premiant la școală, luam numai premiul 1. Aveam o pereche de pantofi imitație de piele, iar la un moment dat s-a dus pielea de pe ei și a rămas doar cârpa aceea… Mergeam la muncă, cu ziua, pe la oameni. Eram conștiincios. Niciodată nu făceam eu ceva cu banii câștigați, îi dădeam mamei. Mi-am dorit să am bani, e adevărat că ei nu te fac neapărat fericit. Nu pot să zic că am bani acum, dar sunt ok”, a mai spus Jador.


Citește și articolul - Xonia a răbufnit în lacrimi! De ce a fost scuipată, jignită

 

Citește și - „Te sparg”. Jador, amenințări cu bătaia la adresa lui Zanni, după acuzațiile privind agresiunea asupra Oanei Ciocan: „Când dai ochii cu mine, să traversezi oriunde ai fi”

Un marescandal a pornit între Zanni și Jador, după ce cântărețul de manele a fost acuzat de Zanni că ar fi bătut-o pe Oana Ciocan. Lovită, hărțuită și „cu ochii vineți de la lacrimi, legată de pat”, sunt doar unele dintre acuzațiile pe care câștigătorul Survivor All Stars i le-a adus lui Jador. Când a observat declarațiile, cântărețul de manele a reacționat.


„Adevărul este ca noi am fost împreună în tot acest timp pentru ca am vrut să ne bucurăm de iubire doar noi! Dar de ceva timp am decis să luăm o pauză însă în această pauză ea și-a găsit pe altcineva. Am văzut-o chiar eu la masă cu un băiat! Dar cu toate astea vreau să știi ca inima mea bate doar pentru tine și chiar dacă sunt blocat peste tot sper să vezi postarea și să știi ca nu voi înceta să lupt pentru dragostea ta!” , a zis Jador, în mediul online. Vezi articolul aici!


Citește și articolul - Cătălin Botezatu a rupt tăcerea! Câți copii are celebrul designer – Video https://www.spectacola.ro/catalin-botezatu-a-rupt-tacerea-cati-copii-are-celebrul-designer-video_41866.html  





Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andrei Itu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel