Cine ar fi crezut: Motivul incredibil pentru care au fost refuzați copiii Giorginei și a lui Cristiano Ronaldo la școală

Data publicării:
Georgina Rodriguez, Instagram
Descriere foto: Georgina Rodriguez, Instagram

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au luat o decizie crucială!

Ei vor să se mute în Portugalia după ce Cristiano își va pune ghetele de fotbalist în cui. Prin urmare, au hotărât să își înscrie copiii la cea mai bună școală de bogați din Portugalia. Însă aici a venit marea supriză, una neplăcută! Din păcate, copiii au fost refuzați.

Cine au pus obstacolele

 

”Copiii lui Ronaldo la St. Julian nu au fost înscriși, parțial, din cauza obstacolelor puse de unii părinți la centru. Informațiile la care am avut acces ne spun că mulți dintre acești părinți, de asemenea puternici, se întreabă dacă școala ar putea garanta siguranța și intimitatea copiilor lor, având ziare în fiecare zi la poarta școlii, ținând cont că sunt copiii a doi oameni atât de faimoși”, au transmis cei de la televiziunea portugheză V+FAMA, potrivit As.com.

Citește și articolul - Georgina Rodríguez, dezvăluiri tulburătoare: ’’Anul acesta a fost cel mai complicat din viața mea’’  - https://www.spectacola.ro/georgina-rodr-guez-dezvaluiri-tulburatoare-anul-acesta-a-fost-cel-mai-complicat-din-viata-mea_25546.html 

Cristiano Ronaldo a decis să se mute în Portugalia după ce se va retrage din fotbal și a început să își planurile pentru acel moment. În primul rând, a cumpărat o casă în localitatea Quinta da Marinha, aflată la aproape 30 de kilometri de Lisabona. Și, acum, vrea să le asigure copiilor o școală de prestigiu.

Cristiano Ronaldo a ajuns la un miliard de abonaţi pe reţelele de socializare

 

"Noi am scris istorie", a scris Cristiano Ronaldo pe platforma X. "1 miliard de abonaţi! Este mai mult decât un număr: este o dovadă a pasiunii, a dinamismului şi a dragostei noastre împărtăşite pentru joc şi nu numai", a adăugat starul lusitan.

"De pe străzile din Madeira până la cele mai mari scene din lume, am jucat întotdeauna pentru familia mea şi pentru voi, iar astăzi suntem un miliard", a spus fotbalistul care a jucat la Sporting Lisabona, Manchester United, Real Madrid şi Juventus Torino.

"Această călătorie este călătoria noastră. Şi împreună, am arătat că nu există limite pentru ceea ce putem realiza", a adăugat Cristiano Ronaldo.

 

Citește și articolul - Georgina Rodríguez, reguli stricte în Arabia Saudită. Ce nu mai are voie să facă partenera lui Ronaldo

 

Georgina Rodríguez trebuie să respecte cu set de reguli, dacă vrea să stea alături de Cristiano Ronaldo, în Arabia Saudită, unde evoluează la Al-Nassr. Ce reguli stricte trebuie să respecte Georgina Rodriguez.

În primul rând, partenera de viață a lui Cristiano Ronaldo trebuie să pate neapărat „abaya” în public, adică costumația închisă la culoare, care acoperă din cap până în picioare toate femeile de aici. Mai mult, Georgina nu trebuie să se îmbrace niciodată indecent și să nu își lase la vedere anumite forme. Totodată, Georgina trebuie să evite hainele mulate sau pe cele prea decoltate.

De asemenea, cei doi nu au voie să bea alcool sau să fumeze în public, iar carnea de porc este total interzisă.  Dacă își doresc să viziteze Orașele Sfinte, Ronaldo și Georgina au nevoie de permisiune, pentru că aceștia nu sunt musulmani. Vezi articolul inițial aici!

Citește și articolul - Gesturile lui Cristiano Ronaldo care au uimit pe toată lumea la despărțirea de EURO 2024 - Foto în articol - https://www.spectacola.ro/gesturile-lui-cristiano-ronaldo-care-au-uimit-pe-toata-lumea-la-despartirea-de-euro-2024-foto-in-articol_40294.html 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andrei Itu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel