Cine câștigă cei mai mulți bani în 2024, în funcție de cifra destinului: „Ei urcă acolo unde alții nu reușesc să se mențină”

Data publicării:
Valeriu Pănoiu, captură video Youtube
Descriere foto: Valeriu Pănoiu, captură video Youtube

Astrologul Valeriu Pănoiu a dezvăluit cine este noroc în 2024, din punct de vedere financiar.

Anul 2024 vine cu noi vibrații și oportunități pentru fiecare persoană în parte, care fie trebuie să profite de beneficiile care îi vor ieși în cale, fie trebuie să se pregătească să înfrunte diferitele obstacole ale vieții. Există, însă, niște norocoși, care vor avea parte de o situație financiară extrem de bună tot anul acesta, spune astrologul Valeriu Pănoiu, care anunță care sunt cele 3 cifre ale destinului reprezentate extrem de bine, din acest punct de vedere. 

„Să spunem că numărul 4 este foarte bine avantajat din acest punct de vedere, numărul 7 și numărul 9.”, a declarat Valeriu Pănoiu, în cadrul podcastului de Vorba lui Jorge.

Te-ar putea interesa și: Cristalele care-ți aduc bani și abundență financiară. Irinel Galasiu: „Dacă vrei să atragi prosperitate în viața ta...” / VIDEO


Cum calculezi cifra destinului

Pentru a vedea dacă te încadrezi în lista de mai sus, dar și pentru a putea afla restul previziunilor, este important să-ți calculezi cifra destinului. Acest calcul este unul extrem de ușor, iar specialistul dezvăluie cum poți face asta.

„Cifra destinului se mai numește vibrația nașterii, adică numărul acela cuprins între 1 și 9 care se obține adunând toate numerele care compun data nașterii. Fiecare are o anumită vibrația a nașterii, de la 1, la 9. La numărul care iese din calculul de mai sus, vom aduna cifra 8, pentru că ea e vibrația 2024. La ziua ta de naștere, îi mai pui un 8 în coadă, pentru a obține vibrația pentru anul acesta.”, a mai dezvăluit astrologul.

Citește și: Cuvintele care te ajută să atragi banii în viața ta. Lidia Fecioru: „Vei vedea efectele lor în cel mai scurt timp”

Previziuni pentru cele mai puternice cifre, din punct de vedere financiar, în 2024

Cifra 4

„În 2024 este susținută din punctul de vedere al comunicării, reușesc să-și impună ideile, convingerile, mai ales dacă au o poziție publică, sunt foarte inspirați și reușesc să-și depășească niște limite. Reușește să se ia prin surprindere și să facă lucruri de care nu credea că este în stare, au o stimă de sine ridicată, chiar dacă sunt foarte perfecționiști. Au rezultate foarte bune, reușesc să facă ce și-au propus, au vizibilitate publică.”, a mai spus astrologul.

Cifra 7

„Este destul de casnică, orientată către investițiile în cămin, își extind familia, se căsătoresc, depinde în ce etapă a vieții sunt. În 2024, au nevoie să-și găsească locul, fie de muncă sau casă. S-ar putea să se reorienteze profesional, să-și schimbe biroul, orașul, e o schimbare puternică. Concentrarea principală e pe cei de acasă. Vor să-i conducă pe ceilalți, să-și facă auzit punctul de vedere, dar învață că nu toată lumea are punctul lor de vedere.”, mai spune el.

Cifra 9

„Are putere în 2024, ei oricum sunt oameni populari, rezonează cu toate categoriile sociale. În 2024 reușesc aă aibă o formă de putere, funcții publice, lumea politică, e un număr care are niște culoare de ascensiune, care pot să presupune pierderea altora și câștigul lor. O să ajungă exact acolo unde trebuia să ajungă. Ei urcă acolo unde alții nu reușesc să se mențină.”, a continuat el.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel