Cine este bărbatul cu care se iubește Oana Radu, după divorțul de Cătălin Dobrescu. Motivul pentru care nu mai vrea să audă de căsătorie

Data publicării:
Captură video: TikTok/tikinights
Descriere foto: Captură video: TikTok/tikinights

Oana Radu iubește din nou! Artista a vorbit pentru prima dată despre bărbatul care i-a furat inima, după divorțul de Cătălin Dobrescu. Cu toate acestea, a mărturisit și motivul pentru care nu se mai gândește la căsătorie.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Oana Radu și Cătălin Dobrescu au divorțat după trei ani de căsnicie. În urmă cu câteva luni, artista mărturisea că a trecut prin clipe dificle din cauza relației toxice pe care o avea. Acum, Oana Radu iubește din nou și trăiește o poveste de dragoste la care în urmă cu ceva timp doar visa.

Te-ar putea interesa și: Oana Radu iubește din nou, la mai bine de jumătate de an de la divorțul de Cătălin Dobrescu: „Sunt foarte îndrăgostită de tine” / Video

Cine este bărbatul cu care se iubește Oana Radu, după divorțul de Cătălin Dobrescu. Motivul pentru care nu mai vrea să audă de căsătorie: „Nu știu dacă m-aș mai grăbi la altar”

Oana Radu zâmbește din nou, după divorțul de Cătălin Dobrescu. Cântăreața și-a găsit liniștea în brațele unui coleg de breaslă. Invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, artista și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre povestea de dragoste pe care o trăiește în prezent. Deși recunoaște că cel care i-a furat inima o face extrem de fericită și că trăiește o frumoasă poveste de iubire, nu mai are în plan să ajungă în fața altarului cu actualul partener. Cântăreața a mărturisit că nu mai crede în căsătorie și consideră că un simplu act nu ține o relație și nu te face mai fericit.

Te-ar putea interesa și: Divorț șoc în lumea mondenă! Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu s-au despărțit, după 5 ani de căsnicie. Motivul pentru care au decis să-și spună „adio”

„Nu știu dacă m-aș mai grăbi la altar, adică nu știu dacă aș mai face pasul acesta și o zic sincer, în sensul că nu știu dacă actele te fac fericit sau te țin într-o relație. Ce spuneam eu acolo că trebuie să întrunească persoana care vrea să fie lângă mine sau care trebuie să fie lângă mine s-a și adeverit. Am găsit această persoană care întrunește aceste condiții, care mă face foarte fericită și o să spun o chestie în exclusivitate, sunt cea mai fericită din viața mea și nu am crezut niciodată că chiar atât de frumoasă e dragostea și că cineva poate să te placă așa cum ești, fără să-ți impună limite, fără să te persecute, fără să aibă interes material, fără să îți ceară ceva în schimb și să existe cineva care să te iubească pur și simplu doar pentru că ești tu așa cum ești”, a mărturisit Oana Radu, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Te-ar putea interesa și: Oana Radu, dezvăluiri despre relația cu fostul iubit care a murit incendiat: „Eram în stare să prefer viața lui decât pe cea a mamei”

Cum l-a cunoscut Oana Radu pe actualul ei partener

Oana Radu l-a cunoscut pe actualul ei partener prin intermediul pasiunii lor comune pentru muzică. Cei doi s-au apropiat datorită acestei conexiuni, amândoi fiind implicați în aceeași industrie. Artista a menționat că partenerul ei cântă și el, ceea ce i-a adus împreună și i-a ajutat să formeze o legătură specială.

„Nu suntem de aceeași vârstă. Ne-am cunoscut pentru că împărtășim aceeași pasiune, muzica, așa ne-am cunoscut. Cântă și el”, a mai declarat artista.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel