Cine este, de fapt, bărbatul cu care s-a văzut Oana Ciocan la restaurant. Jador îl cunoștea de mulți ani: „Fix la cine nu te aștepți. Am zis că îl omor”

Data publicării:
Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/Jador
Descriere foto: Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/Jador

Jador a dezvăluit cine este bărbatul cu care a prins-o pe Oana Ciocan la restaurant. Cântărețul de manele îl cunoștea foarte bine.

 

Jador amenința încă de acum o săptămână că va posta imagini cu fosta sa iubită și noul ei iubit, pe care aceasta și l-ar fi făcut în timpul pauzei lor. Artistul susținea că a prins-o pe Oana Ciocan la restaurant alături de un alt bărbat și că cei doi au fost filmați. „Bună ziua, oameni buni. Vă las aici clipul unde am văzut-o pe Oana Ciocan cu noul ei iubit. Miercuri la ora 19:00 o să-l vedeți”, spunea Jador, în urmă cu câteva zile.

Când a văzut declarațiile, Oana Ciocan nu a tăcut și a reacționat dur. Tânăra nu părea să fie de acord cu abordarea publică a fostului său iubit. „M-ai filmat la restaurant din câte îmi dau seama... sper că știi că nu este în regulă dacă ai pus o în videoclipul tău”, spunea Oana Ciocan.

Ei bine, în urmă cu o zi, cântărețul de manele a lansat o nouă piesă, iar vedeta clipului este chiar Oana Ciocan. Momentul în care cei doi stau la masă într-un restaurant a fost surprins în clipul său.

Te-ar putea interesa și: Mama lui Jador nu s-a abținut! Cum a reacționat după ce a văzut imaginile cu Oana Ciocan la restaurant cu un alt bărbat / Foto

Cine este, de fapt, bărbatul cu care s-a văzut Oana Ciocan la restaurant. Jador îl cunoștea de mulți ani: „Fix la cine nu te aștepți. Am zis că îl omor”

În emisiunea „Follow Us!” de la Kanal D, Jador a clarificat că nu a existat nicio apropiere romantică între Oana și bărbatul respectiv. Totul a început în momentul în care sora lui Jador i-a trimis acestuia un filmuleț în care Oana Ciocan apărea la restaurant alături de un bărbat necunoscut. Intrigat și gelos, artistul a decis să meargă să o vadă personal pe fosta sa iubită, pentru a înțelege ce se întâmplă.

Ajuns la fața locului, a descoperit că bărbatul alături de care stătea Oana la masă nu era un necunoscut, ci un vechi prieten și fost coleg de facultate de-al său. Întâlnirea fusese, de fapt, pusă la cale de sora lui Jador, care aranjase totul pentru a-i stârni gelozia, în speranța că acesta va lua legătura din nou cu Oana. 

„Este o piesă cu țintă fixă, nu milimetrică. Este vina surorii mele. Sora mea mi-a trimis un clip. A plătit un prieten să stea cu Oana la masă. Mi-a trimis mie poza, pardon un filmuleț în care cei doi stăteau la masă. Eu am luat foc. Eu nu știam ce s-a întâmplat. Ele două au vrut să-mi întindă o capcană.

Eu, într-un moment de slăbiciune pentru că așa este în dragoste, am zis gata. Eu îl știam. A fost chiar coleg cu mine de facultate. Fix la cine nu te aștepți. Am zis că îl omor pe ăla. Eu și Oana eram despărțiți. Sora mea mă cunoștea pe mine. A făcut treaba asta pentru că știa că o să iau legătura din nou cu Oana. A vrut să ne împace de fapt. Într-un moment de slăbiciune am scris pe Instagram. Mă știți, mai vorbește gura fără mine”, a spus Jador, în cadrul emisiunii Follow Us! de la Kanal D.

„Am început să reluăm legătura, vorbim. I-am cerut să ieșim la restaurant”

După ce tensiunile inițiale s-au mai calmat, Jador și Oana Ciocan au început să reia legătura și să comunice din nou. Artistul a recunoscut că a invitat-o pe Oana la un restaurant, iar aceasta i-a spus că acceptă, asta după ce a văzut că mesajul transmis în noua lui melodie este pe placul ei.

„Am început să reluăm legătura, vorbim. I-am cerut să ieșim la restaurant. Chiar astăzi avem o întâlnire. M-am îmbrăcat frumos. A zis că în funcție de ce zic în melodie iese cu mine sau nu. Eu în acel videoclip am relatat ce s-a întâmplat cu adevărat. Dar ce face? Stă la masă, nu a făcut nimic. (...) Am început să reluăm legătura din nou, să vorbim. Mama o iubește pe Oana și soacra mea mă iubește. Sunt bune roșiile ei, are roșii bune, castraveți buni. De ce să piardă un ginere așa?”, a declarat Jador.

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel