Cine este ispita Marcel „Maluma” de la Insula Iubirii. Povestea impresionantă de viață a acestuia: „De la vârsta de 15 ani am rămas singur”

Data publicării:
Ipsita Marcel/sursa foto: captura foto instagram Marcel Andrei
Descriere foto: Ipsita Marcel/sursa foto: captura foto instagram Marcel Andrei

Ispita Marcel de la „Insula Iubirii”, supranumită „Maluma” de colegii săi, este una dintre cele mai iubite și populare ispite masculine a acestui sezon. Simțul umorului, dar și felul său de a vorbi, l-au făcut să fie simpatizat atât de colegi, cât și de concurenți. Expresiile sale deja au devenit celebre: „Hola mami, que guapa”, „Stilul meu e mai chulo”, „Să vedem sumsetul” sunt doar câteva dintre ele, devenind cunoscute de o întreagă țară. Cu toate acestea, în spatele zâmbetului și a fizicului său impresionant, Marcel are o poveste tristă de viață, pe care a încercat să o reproducă prin numeroasele tatuaje pe care le are.

Marcel, supranumit „Maluma”, a povestit, în cadrul emisiunii „Insula Iubirii”, cum a fost copilăria sa, dar și faptul că a fost nevoit să se maturizeze destul de devreme, din cauza divorțului părinților săi. A luat viața în piept și a plecat de acasă la doar 15 ani. Ca să își amintească mereu de lucrurile prin care a trecut, dar și ca semn de recunoștință și iubire pentru anumite persoane din viața lui, Marcel și-a făcut mai multe tatuaje, toate reprezentând câte ceva. 

După despărțirea părinților săi, Marcel a fost crescut de mama sa. După ce a absolvit liceul, acesta a hotărât să urmeze o carieră în armată, unde a fost caporal. După aproximativ 8 ani, Marcel a hotărât să renunțe la această meserie și a părăsit armata, stabilindu-se în Anglia, iar apoi în Tenerife, acolo unde locuiește și astăzi și lucrează ca barman. 

Te-ar putea interesa și: CRBL, fotografii nevăzute până acum de la accidentul pe care l-a avut cu motocicleta, în urmă cu un an: „Multiple julituri, vânătăi, fracturi și 50 de zile de spitalizare”

„De la vârsta de 15 ani am rămas singur”

„Eu sunt plecat de acasă de la vârsta de 15 ani. Ai mei lucrau ca și gardieni publici amândoi și după aceea nu le-a mai convenit salariul, nu mai era suficient și după aceea, a plecat mama mea, după aceea și tatăl meu și pe parcurs s-au despărțit. Așa a fost să fie… De la vârsta de 15 ani am rămas singur. Eu am o istorie (tatuajele). Este sora mea, nepoata mea, mama și numele tatălui meu. Am și un soldat pentru că am lucrat cinci ani în armată. Mi-am făcut tatuajele astea ca să fiu aproape de familie pentru că mereu eram departe”, i-a mărturisit ispita Marcel concurentei Maria.

Deși a afișat încă de la început o atitudine de băiat rău, una dintre concurente, Maria, a reușit să îl facă să își arate latura sensibilă și să dea frâu liber sentimentelor. Acesta îi pregătește în fiecare dimineață micul dejun și doarme în living, pe canapea, pentru a fi mai aproape de ea.

„Eu când l-am văzut pe Marcel pentru prima dată la ceremonia ispitelor, îmi inspiră un bad boy și atât.Nicio secundă nu mi-a trecut prin cap că el are sufletul ăsta. A avut tot timpul grija mea, a vrut să vadă dacă sunt bine, dacă am praf în ochi, dacă am ceva, deci tot timpul a fost foarte grijuliu cu mine și tot timpul a fost atent dacă mă sperii sau ceva, deci a fost grijuliu. A făcut o alegere foarte bună Dani”, a spus Maria, în cadrul emisiunii „Insula Iubirii”.

Te-ar putea interesa și: Christian Sabbagh, dezamăgit de Anca Țurcașiu. Artista a refuzat să facă o poză cu fiica prezentatorului TV: „Faima se cucerește, dar o poți distruge într-o secundă!!!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel