Cine este și cu ce se ocupă Alin, ispita de la „Insula Iubirii”. Tânărul recunoaște că a avut șapte relații în același timp

Data publicării:
Alin Simoiu/sursă foto:Facebook Alin Simoiu
Descriere foto: Alin Simoiu/sursă foto:Facebook Alin Simoiu

Una dintre cele mai cunoscute și apreciate ispite de la „Insula Iubirii” este Alin Simoiu. Tânărul în vârstă de 30 de ani este antreprenor. După ce a fost plecat în Germania, unde a muncit ca să-și deschidă propria afacere, Alin a reușit să aibă nu una, ci trei business-uri. Are o flotă de mașini Uber, vinde autoturisme aduse din Germania și produse pentru agricultură. Ba chiar, acum și-a lansat propria colecție de haine.

Alin Simoiu și-a făcut debutul ca ispită la emisiunea „Insula Iubirii” anul trecut, în sezonul 7. Acum, în cel de-al optulea sezon, tânărul antreprenor a hotărât se să întoarcă și să facă noi cuceriri. Deși majoritatea oamanilor îl cunosc datorită acestui show, acesta are și alte coupații, având câteva afaceri de succes.

În sezonul 7, Alin a format o legătură cu Bianca Giurcă. Tânăra venise împreună cu iubitul său, Marius, pentru a-și testa iubirea și pentru a-i vedea fidelitatea partenerului său. Pe parcursul show-ului, Bianca și Alin s-au apropiat din ce în ce mai mult, telespectatorii începând să îi dorească împreună. Au existat atingeri, săruturi și multe momente romantice între cei doi, ceea ce a făcut ca publicul să îi placă și să îi susțină pe tot parcursul emisiunii. La finalul show-ului, Alin a hotărât că își dorește să îi rămână alături Biancăi și să o susțină din toate punctele de vedere la plecarea de pe insulă. Aceasta, însă, a luat decizia de a rămâne singură și nu a plecat acasă nici cu Alin, dar nici cu Marius, iubitul ei, care, la rândul său, picase testul fidelității.

Te-ar putea interesa și: Radu Vâlcan i-a ținut morală unei concurente de la „Insula Iubirii”: „Adică te porți urât. Cu toți”

A avut 7 relații în același timp

Pentru dovada de respect, grijă și compasiune față de Bianca, Alin Simoiu a câștigat inimile telespectatorilor, devenind astfel, unul dintre favoriți. Deși, până acum, în sezonul 8 Alin nu a format o legătură mai specială cu nicio concurentă, oamenii de acasă încă speră la o nouă poveste de dragoste sinceră și emoționantă ca cea pe care Alin a avut-o în sezonul precedent.

Alin Simoiu locuiește în București și recunoaște că este un tip cuceritor. Ba chiar, acesta a recunoscut că a avut, la un moment dat, nici mai mult nici mai puțin de 7 relații în același timp. Tânărul este activ și pe rețelele sociale, unde a dezvăluit, de curând, noua sa afacere. Ispita și-a deschis o linie de haine pentru bărbați, având chiar și un site de unde cei interesați își pot achiziționa piesele vestimentare. Pe lângă aceat nou business, Alin mai are și alte afaceri de succes. Are o flotă de mașini Uber, vinde autoturisme aduse din Germania și produse pentru agricultură.

Te-ar putea interesa și: Cine este ispita Marcel „Maluma” de la Insula Iubirii. Povestea impresionantă de viață a acestuia: „De la vârsta de 15 ani am rămas singur”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel