Claudia Iosif a confirmat despărțirea de Dorian Popa, după 11 ani de relație: „Nu mai suntem împreună de o lună”

Data publicării:

Dorian Popa și iubita sa, Babs, s-au despărțit. Claudia Iosif a fost cea care a confirmat separarea. 

Dorian Popa și  Claudia Iosif, cunoscută de public drept Babs, au format un cuplu de aproximativ 11 ani de zile. În ultima perioadă, mulți s-au întrebat care este motivul pentru care cei doi nu se afișează împreună aproape niciodată, fie că ne referim la evenimentele mondene, ori la postările de pe rețelele de socializare. Ba mai mult decât atât, s-a și vehiculat că cei doi nu mai formează un cuplu. Acum, Claudia Iosif a decis să spună cum stau lucrurile de fapt. Spre surprinderea tuturor, Babs a anunțat, pe rețelele de socializare, că ea și Dorian Popa nu mai formează un cuplu, de mai bine de o lună de zile. 

Claudia Iosif a confirmat despărțirea de Dorian Popa, după 11 ani de relație

„Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și @eusuntdorian (Dorian Popa – n.r.) nu mai suntem împreună de o lună de zile. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani!”, a notat Claudia Iosif pe contul său de Instagram.

Ce spunea Claudia Iosif, în urmă cu ceva timp

De-a lungul relației, cei doi nu s-au afișat prea mult timp împreună. Mulți s-au întrebat ce se întâmplă între cei doi, astfel că frumoasa brunetă a venit și cu niște explicații. 

„Afișarea excesivă a unei relații nu aduce nimic bun. Este părerea mea, nu știu dacă este valabil pentru toată lumea, pentru noi nu este ok. Nu ne ascundem, dar nici nu suntem non-stop împreună prin poze, și filmări, fiecare cu treaba lui. Acasă e acasă.

Dacă îl urmărești pe Instagram pe Dorian o să vezi că el are temă și este doar el în poze. Și în al doilea rând, eu nu sunt un așa mare fan să mă pozez. Nu e felul meu de femeie. Și fug, sincer. El a înțeles chestia asta și a respectat-o. Eu când fac poze fac atunci când vreau să-mi prezint hainele sau fac dacă am chef în momentul acela. De obicei nu prea sunt cu pozele”, a scris Babs pe rețelele de socializare, potrivit cancan.

„E normal să facem și lucruri separat”

„Nu vreau să discut despre așa ceva. Suntem de 11 ani împreună, e normal să facem și lucruri separat. Nu mai e ca în primul an. Eu mi-am mutat atelierul în altă parte, pentru că nu mai era în regulă să fie în mansarda casei noastre. Dar e la 5 minute de casa noastră”, a declarat Babs pentru sursa citată mai sus.

Ce substanțe a consumat artistul la volan

Comunicatul Europol:

„Pentru că informația referitoare la Dorian Popa, Lambo-ul și chiloții se rostogolește rapid în presă în formatul copy/paste, cred ca e important să facem următoarele precizări:

1. Dorian Popa nu a fost oprit de colegii noștri de la Serviciul Rutier Ilfov pentru că aceasta conducea îmbrăcat doar în chiloți;

2. Reținerea permisului de conducere nu a fost operată de polițiștii rutieri pentru că Dorian Popa conducea un Lamborghini in chiloți, deși, fie vorba între noi, oricât de excentric ai fi, o astfel e mașină impune un anumit standard;

3. Dosarul penal nu a fost deschis pentru că Dorian Popa conducea doar în chiloți, ci a fost deschis în urma rezultatului testării preliminare cu aparatul drug test, care confirmă prezența canabioidelor.

P.S. Având în vedete ultimele cazuri de corupție documentate la nivelul unor structuri teritoriale de medicină legală, ne punem speranța ca rezultatul probelor biologice să nu fie afectate de cursul euro.

P.S.S. Sperăm că pe perioada suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice pentru Dorian Popa să nu cumva să ne întâlnim cu Cheluțu la volan.

P.S.S.S. Felicităm polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Ilfov care au demonstrat că aplicarea legii nu ține cont nici de marca autoturismului, nici de statului social și nici de brand-ul chiloților pe care îi poartă ocupantul”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel