Claudia Pătrășcanu dă cărțile pe față! Adevărul despre relația cu Gabi Bădălău: Nu știu dacă sunt datoare să...

Data publicării:
 Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa Facebook
Descriere foto: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa Facebook

Claudia Pătrășcanu face afirmații care răstoarnă întreaga situație cu Gabi Bădălău. Ce spune vedeta despre împăcarea cu fostul iubit al Biancăi Drăgușanu.

Scandalul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu continuă să capteze atenția presei, având numeroase evoluții și acuzații reciproce. Cei doi s-au despărțit de câțiva ani, dar conflictele dintre ei persistă, implicând atât aspecte personale cât și legale.

 

Unul dintre motivele recente ale tensiunii este o plângere penală depusă de Gabi Bădălău împotriva Claudiei Pătrășcanu, acuzând-o de furt​​. Această acuzație a venit pe fondul altor conflicte, inclusiv cele legate de custodia copiilor lor și presupuse încercări de denigrare reciprocă. Claudia Pătrășcanu susține că i se pun piedici în carieră și că este constant amenințată, acuzându-l pe Bădălău că încearcă să-i distrugă reputația​.

 

Gabi Bădălău a recunoscut public că a înșelat-o pe Claudia în timpul căsniciei lor, dar a subliniat că relația lor nu a fost niciodată bazată pe iubire, ci mai mult pe dorința de a avea copii și a întemeia o familie​. El a declarat că nu regretă infidelitatea și că ar fi preferat ca relația să se încheie într-un mod civilizat, fără scandaluri publice.

 

De asemenea, Bădălău a respins acuzațiile Claudiei cum că mama lui ar fi dat pastile copiilor fără prescripție medicală, susținând că aceste afirmații sunt nefondate și că mama sa dorește doar să petreacă mai mult timp cu nepoții​.

În ultimul timp, vedeta a fost presată de fani să răspundă sugestiilor legate de reîmpăcarea cu Gabi, astfel că iată-i declarația.

„Nu mi-am găsit iubirea în Paris, cum zice melodia. Dar am fost cu iubirile mele (copiii ei). În timpul ăsta, cât am fost eu plecată în Paris, au tot apărut pe aici discuții, pe TikTok, media, că aș fi plecat cu Gabi la Paris. Nu, vă spun că vacanța asta trebuia să fie de anul trecut, iar la Paris am plecat cu cei doi băieți ai mei și cu Cristina, prietena mea de suflet. Iar la Paris, Gabi s-a gândit să le facă o surpriză copiilor noștri și a venit în penultima zi, în a treia zi. Deci noi am stat patru zile”, spune Claudia Pătrășcanu, pe rețelele de socializare.

 

Mai departe, vedeta spune că nu e sigură dacă datorează cuiva vreun răspuns, dar îi îndeamnă pe urmăritori să nu mai fie răutăcioși.

„Așa că nu mai fiți răutăcioși, unii dintre voi, nu toți, eu mai citesc mesajele voastre. Nu știu dacă neapărat să zic că mă simt datoare să vă răspund, norocul meu este că sunt un om care știe de glumă, care nu pune la suflet și iau lucrurile așa cum vin”, a încheiat Claudia Pătrășcanu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel