Claudia Pătrășcanu, noi acuzații împotriva lui Gabi Bădălău: „E vorba de ce pățesc copiii când merg acolo, sunt șantajați”

Data publicării:
Claudia Pătrășcanu, Captură video YouTube
Descriere foto: Claudia Pătrășcanu, Captură video YouTube

Claudia Pătrășcanu a scos la iveală noi detalii cu privire la relația care a rămas între fostul său soț și copiii celor doi.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au decis să pună punct poveștii lor de iubire, în urmă cu 5 ani de zile, divorțul dintre cei doi fiind pronunțat, în final, în urmă cu aproximativ un an, după multe scandaluri și procese. Chiar dacă toată lumea spera ca despărțirea oficială să aducă și liniștea între cei doi și să îngroape securea războiului, se pare că lucrurile nu s-au consumat încă și, în continuare, aceștia își aruncă fel de fel de replici tăioase și acuzații dure. Invitată în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV, pentru a-și promova cea mai nouă melodie, artista nu a putut să nu dezvăluie noi informații despre relația dintre fostul soț și copiii celor doi.

„Copiii cresc, lucrurile acestea și toate demersurile le voi face în continuare, o să le rezolv eu pe toate, când vine vorba de copii, când merg acolo, nu se respectă niște lucruri, pe care știi că le-am încercat. Am dat mesaje frumoase. 

Gabi de un an și jumătate nici nu mai vine să îi ia pe copii, vine șoferul cu bunica sau doar șoferul. Eu nici nu ies din casă, ies copiii, îi îmbrățișez, binecuvântez și se duc la mașină. Copiii îl roagă să vină el, sunt băieți, să mai vorbească și el cu ei. Nu vine, spune că are treabă.”, a declarat Claudia Pătrășcanu, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

VEZI și: Gabi Bădălău sare în apărarea mamei sale, după ce Claudia Pătrășcanu i-a adus o serie de acuzații grave: „Are o doză de ură și de răutate pe care eu nu am întâlnit-o în viața mea”

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații către Gabi Bădălău

Mai mult, Claudia Pătrășcanu îl acuză pe Gabi Bădălău că ar fi și un tată extrem de indiferent la adresa nevoilor pe care le au copiii săi și că afaceristul nu este interesat nici de problemele de sănătate ale celor doi, oferind și un exemplu concret în acest sens.

„Ieri, de exemplu, Nicolas a făcut febră 40 de grade, alaltăieri la fel, iar cel mic l-a sunat să vorbească cu el și i-a spus că nu are timp și că-l sună el mai târziu și nu l-a mai sunat. E vorba de mai mult de-atât, de multe chestii și nu vreau... Când e vorba de copii, la mine nu ține. Eu nu stau să mă gândesc la mine, viața mea personală nu are legătură cu se se întâmplă cu copiii acolo. E vorba de ce pățesc copiii când merg acolo, sunt șantajați, o să se rezolve într-un final, pentru că și copiii au crescut.”, a continuat aceasta.

VEZI și: Alina Pușcaș, reproșuri față de Ilinca Vandici: „Să-ți fie rușine, urât din partea ta”

Artista este convinsă că mama bărbatului e vinovată

O mare parte din această vină îi aparține mamei lui Gabi Bădălău, e de părere Claudia Pătrășcanu, care spune că fosta soacră intervine constant în viața fiului său. 

„Tot ce se întâmplă între mine și Gabi este mâna acestei femei, care încă nu a reușit să taie cordonul ombilical de fiul său. O femeie care își bagă nasul în orice, care distruge vieți doar pentru că dânsa nu a trăit-o pe a ei în iubire și respect. Și atunci se ocupă să distrugă viața fiului, relația fiului cu copiii lui. Tot dânsa a dat cu pumnul în masă să ne dea afară din casă. Diferența face că eu nu mi-am părăsit niciodată copiii.”, mai spunea artista, potrivit cancan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel