Claudia Pătrășcanu: „Sunt foarte mulți bărbați care mă caută, mă cer de nevastă”. Artista a înflorit după divorțul de Gabi Bădălău

Data publicării:

Claudia Pătrășcanu dezvăluie că trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei, după ce s-au liniștit apele între ea și Gabi Bădălău. Artista primește cereri în căsătorie pe bandă rulantă. 

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au despărțit în 2019, după o căsnicie de scurtă durată, din care au rezultat doi copii, acum în vârstă de 9, respectiv 7 ani. Procesul de divorț s-a întins însă pe o durată de trei ani, timp în care cei doi au ținut prima pagină a tabloidelor cu acuzații de ambele părți. 


După finalizarea divorțului, cei doi foști parteneri au ajuns să fie prieteni, de dragul celor doi fii, iar lucrurile par a înflori și în viața artistei, care se laudă că este asaltată de cereri în căsătorie. 

Invitată în emisiunea La Măruță, de la PRO TV, Claudia Pătrășcanu a vorbit despre cum arată viața ei amoroasă în acest moment, dar și cu ce provocări de întâlnește ca mamă singură. 

"Sunt super bine, Cătălin, e cea mai faină perioadă din viața mea, fac ce vreau, cum vreau, când vreau. Timpul le rezolvă pe toate. Eu și Gabi suntem mai bine, vorbim în ceea ce privește copiii.(...) Fiind femeie singură sunt foarte mulți bărbați care mă caută, mă cer de nevastă, nu știu ce văd la fața mea. E de apreciat, dar nu mai vreau să mă căsătoresc. (...) Nu spun nu că nu mă mai căsătoresc niciodată, dar sunt la stadiul la care mi se pare atât de mișto viața, nu mă întreabă nimeni nimic. Pe cine aud, am divorțat. Am reușit să iert pentru că am apucat să deschid Biblia și să o citesc.", a declarat Claudia Pătrășcanu la PRO TV. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Claudia Patrascanu (@claudia_patrascanu)

Prietenă cu fostul soț

"Eu și Gabi puteam să rămânem părinți, să fim prieteni. S-au mai băgat și alți oameni, din ambele părți. Au fost influențe din ambele părți, recunosc. Mama ține foarte, foarte mult la Gabi. Chiar zilele trecute mi-a zis că a venit să-i vadă pe cei mici și că ea încă ține la Gabi, că e ca și un copil pentru ea, ca și copilul ei.", a mai spus artista. 


În timp ce mama ei ține la Gabi Bădălău, din partea fostului soț, lucrurile nu sunt la fel de blânde, artista având o plângere penală intentată de fosta ei soacră.

„Au fost niște acuzații pe nedrept. Poate Dumnezeu le va lumina mintea. Eu nu mai fac parte din familia aceea, dar nu țin dușmănie sau ură. (...) Pe tatăl lui Gabi l-am iubit pentru că simțeam că e tatăl care mi-a lipsit. Când mă lua de gât și-mi spunea „Clau' parcă simțeam că e tata. De aceea eu am suferit foarte tare că mi s-au întâmplat așa multe lucruri rele și nu le-am înțeles. Mă rog pentru sănătatea lor, sunt bunicii copiilor mei."

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel