Claudiu Bleonț a rupt tăcerea și a spus adevărul despre scandalul de agresiune cu Nadine: „Probleme ceva?! Mi-a plăcut și pot să spun că îmi place de ea”

Data publicării:
Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto/Instagram
Descriere foto: Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto/Instagram

Claudiu Bleonț a dat cărțile pe față după ce s-a spus că a agresat-o pe Nadine, în urmă cu 12 ani.

Claudiu Bleonț este unul dintre cei mai mai mari actori de la noi din țară. Acesta a jucat în numeroase piese de teatru, dar a avut și roluri importante în diverse filme, astfel că a devenit îndrăgit de sute de oameni. Cu toate acestea, în urmă cu mai bine de un deceniu, actorul a fost implicat într-un mare scandal. Cântăreața Nadine îl acuza atunci pe actor de agresiune sexuală.

Nadine l-a acuzat pe Claudiu Bleonț de agresiune

În 2012, Nadine povestea despre calvarul pe care l-a trăit din cauza actorului Claudiu Bleonţ, în perioada în care a jucat în piesa „Amedeu sau scapi de el cu greu”.  Aceasta a susținut că a fost hărțuită în deplasările făcute cu spectacolul. „În noaptea aia, de la cinci la şase dimineaţa, mi-a bătut cu pumnii în uşa camerei, urla să deschid, nu mai puteam de frică, credeam ca îmi va sparge uşa. Mi-a dat zeci de mesaje pe telefon să deschid, m-a sunat non-stop, a fost groaznic”, spunea Nadine.

Cântăreața a susținut că ar fi discutat despre această problemă cu Andra Negulescu, regizoarea piesei și soția actorului de la acea vreme. Totuși, aceasta ar fi negat că ar fi primit vreo plângere la adresa lui Claudiu Bleonț și a acuzat-o la rândul ei pe Nadine că nu s-a mai prezentat la spectacol. Atunci, Claudiu Bleonţ a dat o singură declarație pe această temă. „A fost doar teatru”, mărturisea actorul.

Te-ar putea interesa și: Ramona Păun s-a căsătorit în secret, la New York. Surpriza uriașă făcută de soțul prezentatoarei de la Pro TV: „Le-a întrecut pe toate”

Te-ar putea interesa și: Cele mai mari frici ale Alinei Sorescu înainte de divorț: „Fetițele simțeau lucrurile astea, m-am gândit că nu va fi ușor”

A agresat-o sau nu pe Nadine? Claudiu Bleonț a dat cărțile pe față, după 12 ani

Acum, după 12 ani, Claudiu Bleonț a rupt tăcerea. Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, actorul a mărturisit că nu a  fost vorba de nicio agresiune.

„Nu am agresat-o pe Nadine. Doamne, nici nu aș putea. Cum s-o agresez? Nu cred. Nu vreau, nu pot. Sincer, mi-a plăcut și pot să spun că îmi place Nadine și sincer, dacă s-ar fi petrecut, ieșind din situația de tată și de căsătorit în momentul și o lucrez ca o situație imaginară posibilă, dacă eu aș putea face amor cu Nadine, aș spune da, dacă și ea vrea. Dacă ea nu vrea, nu. Deci nu există și n-am cum s-o agresez pe Nadine. O pot invita. Dacă ea spune «M-a agresat individul. Vai, te-ai dat la mine», bă, doar m-am uitat la tine. Nu mă refer la cazul cu ea. Am bătut la ușă, da, dar ea n-a deschis și eu am plecat. Altele au deschis. Probleme ceva?!”, a spus Claudiu Bleonț în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Te-ar putea interesa și: Radu Ștefan Bănică, dezvăluiri neașteptate. Motivul pentru care a fost băgat în comisia pentru violență a școlii: „Am avut nota scăzută la purtare”

Te-ar putea interesa și: Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat fiica lui Connect-R: „Am fost conștient de faptul că aș putea să o pierd”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel