Cleopatra Stratan și Edward Sanda, dezvăluiri despre căsnicie. Cum se înțelege cântărețul cu socrul său, Pavel Stratan

Data publicării:
Cleopatra Stratan, foto instagram
Descriere foto: Cleopatra Stratan, foto instagram

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut dezvăluiri despre relația lor, dar și despre cum reușesc să îmbine viața profesională cu cea personală și să își facă timp unul pentru celălalt.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează un cuplu de aproximativ șase ani. În urmă cu trei ani, cei doi au hotărât să își unească destinele pentru totdeauna și s-au căsătorit. Deși amândoi au făcut pasul cel mare de la o vârstă destul de fragedă, iubirea lor a rămas la fel ca la început și au reușit să depășească împreună orice obstacol.

Într-un interviu pentru emisiunea „Xtra Night Show”, cei doi îndrăgostiți au vorbit despre relația lor și cum îmbină viața personală cu cea profesională. Cleopatra Stratan a mărturisit că ea și soțul ei petrec mult timp împreună și că încearcă întotdeauna să își facă timp unul pentru celălalt, indiferent de cât de ocupați sunt. Pe lângă timpul petrecut în studio, cei doi fac și alte activități de cuplu, ies la plimbare sau iau cina în oraș. 

„Chestiile astea toxice nu au existat niciodată în relația noastră”

De asemenea, cântăreața a vorbit și despre certurile în căsnicie. Ea a spus că nu au avut niciodată o neînțelegere care să rezulte cu o ceartă și că nu au existat aspecte toxice în relația lor. În plus, artista a precizat că au o căsnicie sănătoasă și că nu au avut momente în care să doarmă separat din cauza disputelor.

„Dacă întrebi cât de mult stăm împreună, stăm cam 90% din timp împreună. În afară de momentele în care suntem acasă împreună, în studio, în oraș, și lucrăm împreună la concerte, la studio cu piese și așa mai departe. Timp pentru noi personal, să ieșim ca doi porumbei îndrăgostiți, avem, slavă Domnului. Încercăm să ne facem chiar dacă avem multe chestii. Dacă nu ieșim să ne plimbăm, ieșim să mâncăm, în weekend mai ales. Avem și timp să petrecem separat și nu zic asta ca o chestie negativă. Sunt momente în care ies cu prietenele mele la o cafea, el are momentele lui cu băieții.

Toată lumea știe lucrul ăsta, de ce ne întrebați dacă ne certăm când am zis întotdeauna, de trei ani de zile zicem că nu ne certăm. La ce vă așteptați, că nu sunt cupluri sănătoase ca noi? Care nu se ceartă? Nici măcar contraziceri, nu ne supărăm pentru niște lucruri minuscule. Nu există să nu dormim în același pat. Chestiile astea toxice nu au existat niciodată în relația noastră”, a declarat Cleopatra Stratan, într-un interviu pentru „Xtra Night Show”.

Te-ar putea interesa și: Vanessa, noi dezvăluiri despre presupusa relație cu fostul soț al Oanei Radu. Ce spune cântăreața despre Cătălin Dobrescu: „Cred că îi convenea”

„Îți faci timp întotdeauna pentru ceea ce îți place”

La rândul său, Edward Sanda a mărturisit că el și Cleopatra încearcă întotdeauna să își facă timp unul pentru celălalt, indiferent de lucrurile pe care le au de făcut. De asemenea, cântărețul a precizat că se înțelege foarte bine cu tatăl soției sale, mai ales că cei doi s-au cunoscut înainte ca el și Cleopatra să formeze un cuplu. Mai mult decât atât, Edward și Pavel Stratan merg împreună la sală, la pescuit și fac diferite activități împreună, având o relație foarte strânsă.

„Nu ne plictisim. Îți faci timp întotdeauna pentru ceea ce îți place și ce te bucură. Mai trebuie să ajungă ea la make-up, o duc eu, mai vine la studio. Cearta, pentru mine, e să pleci de acasă și să nu mai răspunzi la telefon. La noi nu se întâmplă chestiile astea. Noi ne înțelegeam bine și înainte să fim împreună (Edward și Pavel Stratan, tatăl Cleopatrei). El m-a cunoscut înainte ca noi să formăm un cuplu, și-a dat seama că nu sunt vreun vagabond și că sunt băiat OK. Ne înțelegem bine, lucrăm împreună, am mers la sală împreună. Am mers la pescuit, mergem în continuare”, a spus Edward Sanda.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel