Clipe de coșmar pentru Larisa Udilă! Ce au pățit influencerița și întreaga ei familie: „Nu pot să vă explic în cuvinte cât am putut să plâng!”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Larisa Udilă/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Larisa Udilă/Instagram

Larisa Udilă si familia ei au trecut printr-un coșmar! Iată ce au pățit aceștia!

Larisa Udilă a traversat o perioadă dificilă, după ce ea și familia sa au contractat un virus periculos. Din păcate, micuțul Milan a fost și el afectat, motiv pentru care influencerița a ales să meargă la un spital privat. Experiența la spitalul privat nu a fost una plăcută pentru Larisa. Aceasta a descris anumite aspecte care nu au corespuns așteptărilor sale. La rândul său, Ogi, soțul Larisei, nu a fost nici el scutit de această afecțiune.

Ce problemă de sănătatea aveau, de fapt, Larisa Udilă și familia ei

Larisa Udilă a avut parte de o experiență neplăcută recent, după ce ea, soțul ei și fiul lor Milan au contactat norovirus. Totul a început după ce cei doi au fost nași de botez, iar la scurt timp Larisa a acuzat stări de rău, crezând inițial că este vorba despre o enterocolită.

Îngrijorată de starea sa de sănătate, dar și de febra mare a lui Milan, bruneta a mers cu micuțul la spital, unde a aflat diagnosticul: norovirus. Norovirusul este un virus extrem de contagios, care provoacă gastroenterită, o inflamație a stomacului și intestinelor. Simptomele, care pot apărea la 1-2 zile după infectare, includ diaree, vărsături, greață, dureri abdominale și febră.

„Vă amintiți că am făcut enterocolită cu o zi înainte de botez? Nu era enterocolită, era norovirus. Cum mi-am dat seama? A luat și Milan. M-am internat cu Milan care avea febră 39,3 și vomita. Întâmplarea este că eu, din disperare, am mers la un spital privat. M-am gândit că îl feresc de alți viruși și că o să fie mai bine.

M-au ținut vreo 5 ore cu o perfuzie, mai rău îi creștea febra copilului și, la final, mi-a spus doamna doctor că e suspect de meningită. Acum râd, dar atunci credeți-mă că aproape am căzut din picioare când am auzit.Îmi spunea doamna doctor că nu cooperează copilul la consult și nu își poate da seama. Un copil de 2 ani cu febra 39. Cum ar putea coopera? Întreb și eu. Ne-au trimis la Matei Balș că nu era de competența lor

Norocul nostru este că am ajuns aici și ne-a liniștit pe loc doamna doctor. O doamnă doctor minunată care l-a pus pe Milan pe picioare și a aflat că are Norovirus. Nu pot să vă explic în cuvinte cât am putut să plâng până când nu am văzut copilul pus pe picioare.”, a povestit Larisa Udilă pe Instagram.

Te-ar putea interesa și: Clipe de coșmar pentru Larisa Udilă. Însărcinată pentru a doua oră, vedeta a pierdut copilul: „Am aflat că inimioara nu-i mai bătea

Virusul l-a prins din urmă și pe Ogi, soțul Larisei

După ce crezuse că a scăpat de coșmarul bolii, Larisa Udilă s-a confruntar cu o nouă lovitură. Soțul ei, Alexandru Ogică, cunoscut sub numele de Ogi, a fost testat pozitiv pentru virusul periculos care a afectat-o recent pe ea și pe fiul lor, Milan.

Influencerița a postat pe contul său de Instagram o imagine emoționantă în care îl înfățișează pe Ogi bolnav și slăbit, aflat pe patul de spital. Cu toate acestea, Larisa a ținut să transmită și o notă de optimism, declarând că este recunoscătoare pentru faptul că Milan s-a recuperat complet.

„Toate bune și frumoase, Milan s-a pus pe picioare rapid, ne-am externat și am decis, eu și Ogi, că trebuie să plecăm undeva că nu se mai poate. Avem nevoie de o pauză. Și ce credeți? A început și el azi dimineață cu vărsături, dureri de burtă. A luat și el norovirus. Nu știu dacă să râd sau să plâng. Dar noi îi mulțumim lui Dumnezeu că este copilul bine. Suntem fericiți că a trecut el peste.”, a mai spus vedeta.

Te-ar putea interesa și: Alexandru Ogică, la un pas de moarte în vacanță. Ce s-a întâmplat cu soțul Larisei Udilă: „Mi-a stat inima în loc”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel