Clipe de groază pe Insula Iubirii: "A leșinat, a leșinat, ajută-mă!"

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Captura video
Descriere foto: Sursa foto: Captura video

Situația este tensionată pe insulă. Una dintre fete a leșinat.

Se pare că tensiunile cresc din ce în ce mai mult pe Insula Iubirii. După ce că zilele par din ce în ce mai lungi, toată lumea este încercată din ce în ce mai multe sentimente, acum uneia dintre fete i s-a făcut rău pe yacht.

Băieții au fost duși, împreună cu ispitele alese pentru date, într-o altă parte a insulei pentru a medita, în timp ce fetele cu ispitele masculine au dat o petrecere de pomină pe yacht, cu manele și șampanie așa cum deja ne-am obișnuit.

Toate bune și frumoase, cei de pe uscat se bucurau de sunetele bolului tibetan și de jocul interactiv, până când yacht-ul s-a apropiat de plajă. În acel moment iadul a coborât pe pământ.

Cristina urla după Andrei, Simona îl striga pe Claudiu, Daiana numai "Rareș, Rareș, Rareș". Cei de pe uscat aveau căștile pe urechi și ochii acoperiți, astfel că le-a fost destul de greu să le audă pe fete.

Chiar și așa, a fost greu dar nu imposibil. Rareș a auzit-o pe Daiana și i-a trimis un pupic. Și Andrei a auzit strigătele de disperare ale Cristinei, însă nu a părut deloc impresionat.

Lucrurile au luat o întorsătură gravă atunci când Simona a leșinat. Una dintre ispitele masculine a reacționat imediat și a prins-o în brațe. "A leșinat, a leșinat, ajută-mă!".

După doar câteva momente de teamă, Simona și-a revenit, însă nimeni nu se aștepta la așa ceva. Se pare că ultimele zile și-au pus amprenta pe starea ei fizică și psihică.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Tudor Polojan | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel