Codin Maticiuc, despre problema fiicei sale, Smaranda: „E genul de boală care se întâmplă 1 la un milion de cazuri și care nu poate fi tratată”

Data publicării:
Codin Maticiuc. Captură video: YouTube/Acasa La Maruta
Descriere foto: Codin Maticiuc. Captură video: YouTube/Acasa La Maruta

Codin Maticiuc are o familie minunată alături de Ana Pandeli, iar împreună au trei copii, două fiice, Smaranda și Ilinca și un băiat din prima căsătorie a Anei. 

Invitat în cadrul podcast-ului ”La Măruță”, actorul a precizat momentele grele prin care trece încă de când Smaranda era doar un bebeluș.

Actorul a vorbit pentru prima dată despre diagnosticul stabilit cu mulți ani în urmă în cazul fiicei sale, Smaranda.

Conform relatării actorului, vestea a fost surprinzătoare și tristă pentru întreaga familie. La acel moment, specialiștii medicali nu au putut oferi o evaluare precisă a gravității bolii, existând însă posibilitatea ca Smaranda să nu poată să-și recapete vederea.

„Putea să fie foarte gravă, s-a dovedit că nu e foarte grav, chiar nu e, mulțumesc lui Dumnezeu. (…) Când mi-au fost bolnavi copiii am fost efectiv… Greu. Sunt foarte bine toți. Smaranda a avut o chestie pe care încă o mai are, o afecțiune a ochiului pe care am depistat-o când era bebeluș. E genul de boală care se întâmplă 1 la un milion de cazuri și care nu poate fi tratată. Așa le dă Dumnezeu oamenilor cu bani, boli incurabile.

Citește întreaga știre pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel