„Codin Maticiuc este falit!”. Alex Bogdan, dezvăluiri neașteptate despre celebrul „crai de Dorobanți”: „Asta e cea mai mare conspirație din România”

Data publicării:
Alex Bogdan, Captură video YouTube. Codin Maticiuc, foto Facebook
Descriere foto: Alex Bogdan, Captură video YouTube. Codin Maticiuc, foto Facebook

Alex Bogdan a făcut o serie de declarații neașteptate despre Codin Maticiuc.

Alex Bogdan a fost invitat la  podcastul „Vin de-o poveste”, găzduit de Radu Țibulcă, unde vorbit despre perioada neagră din viața sa, când a pierdut sume uriașe de bani, din cauza jocurilor de noroc.

VEZI ȘI: „E boală ascunsă. Tu mori pe interior”. Alex Bogdan, dependent de jocurile de noroc: „Am pierdut 150.000 de euro”

De asemenea, îndrăgitul actor a deschis și un al subiect, alături de gazda sa. Au vorbit despre scenariul unui film, iar Radu Țibulcă l-a nominalizat pe Codin Maticiuc pentru rolul unui „sugar daddy”. 

 

„Ăsta e scenariu bun de film, dar trebuie să-l adaptăm, pentru că e prea dramatic. Trebuie făcut pe linie «Teambuilding». Facem filmul «Sugar Daddy». Eu îți dau ție ideea. (…) Codin Maticiuc o să fie sugar daddy. Trebuie să joace și el în filmul ăsta. Am găsit finanțarea, sugar daddy pentru film.”, a spus Radu Țibulică, potrivit Libertatea.ro. 

Youtube video image


„Codin? N-are de unde Codin”, a spus Alex Bogdan, lăsându-l pe Radu Țibulică în ceață

„Am crezut că zici că n-are Codin bani”, a răspuns Radu Țibulcă, ușor confuz. 

 „Păi n-are! Aaa… tu crezi? Asta e cea mai mare conspirație din România” , a răspuns Alex Bogdan. 
„Că are bani?”, a continuat Radu, nedumerit de declarațiile actorului.
Alex Bogdan: „Codin Maticiuc este falit! Pe bune…” 
Radu Țibulcă: „Adică e mai sărac decât noi? 
Alex Bogdan: „N-are. De ce crezi că stă să facă filme? N-are nimic”

Codin Maticiuc a întrat în vizorul publicului prin lungul șir de aventuri amoroase cu femei celebre. Venind dintr-o familie bogată, el a fost mereu o figură populară pe la petrecerile mondene din București. În ultimii ani, el s-a îndreptat către actorie, dar și acțiuni caritabile. Are câteva filme și seriale la activ, în timp ce strânge bani pentru a moderniza spitalele publice. 

 

VEZI ȘI: Codin Maticiuc, rol de interlop în serialul Clanul. Și-a făcut „pregătirea” pe lângă Nuțu Cămătaru: „Eu am stat pe lângă el cinci ani”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel