Concurenții Survivor All Stars au plecat spre Republica Dominicană! Când are loc marea finală: „Nu uitați să vă susțineți favoritul”

Data publicării:

Curând are loc finala concursului Survivor All Stars.

Toți concurenții Survivor All Stars  s-au reunit și au reformat taberele de unde a pornit totul în urmă cu câteva luni. Astfel, foștii Faimoși și Războinici și-au dat întâlnire în aeroport și au plecat din nou în jungla care le-a fost casă până nu de mult, pentru a juca marea finală și pentru ca unul dintre cei rămași în competiție să aducă trofeul acasă, în România. Iancu Sterp a postat un videoclip pentru fani, în care nu era singur, ci alături de doi dintre prietenii săi din competiție, Andrei Ciobanu și Alex Delea.

Pe lângă glumele specifice care-i caracterizează pe aceștia, Iancu și-a dorit să vină cu un  sfat în plus pentru internauți, cărora le-a spus cu cine ar trebui să voteze și pe cine ar trebui să susțină în competiție până la final. 

„Salutare, oameni buni! După cum vedeți, Războinicii se reunesc, plecăm spre Dominicană, pe 30 e marea finală, ne vedem acolo pe live, în direct. Nu uitați să vă susțineți favoritul cu câte un vot sau mai multe și mai am un sfat pentru voi, cel pe care vi l-am mai dat și în trecut: să susțineți dreptatea și adevărul dacă sunteți drepți și corecți, dacă nu sunteți, susțineți pe cine vreți.”, a transmis Iancu Sterp pe rețelele de socializare.

Citește și: Iancu Sterp, reacție vehementă, după ce Mara Bănică l-a denigrat public: „Falșii țin cu falșii, incredibil câtă răutate și invidie”

Soția lui Andrei Ciobanu, mesaj de susținere

Astfel, toți susținătorii din online au început să-și arate sprijinul și devotamentul față de persoana care le-a intrat cel mai mult la inimă, soția lui Andrei Ciobanu fiind și ea pregătită să ducă această luptă alături de partenerul său de viață, căruia i-a fost alături la orice pas. În acest sens, Marilena Cuciunea a postat un mesaj pentru acesta în mediul online, unde i-a făcut și o scurtă caracterizare fostului Războinic. 

„Nu te susțin doar pentru faptul că ești al meu, te susțin pentru tot ceea ce ești, pentru demnitatea ta, pentru curajul tău, pentru sinceritatea și pentru sufletul bun pe care-l ai. Sunt mândră de tine.”, a transmis și Marilena Cuciunea, soția lui Andrei Ciobanu, pe Instagram.

Citește și: Mara Bănică, scandal monstru cu familia lui Culiță Sterp! Artistul a luat foc: „Să vă fie rușine. Ne vedem în instanță!”

Zanni, mesaj înainte de marea finală

Nici Zanni nu a plecat spre Dominicană fără să aibă o ultimă reacție. Astfel, singurul dintre Faimoși rămas în competiție a ales să atașeze un videoclip de la ultimul consiliu de eliminare, când TJ Miles a fost trimis acasă. Astfel, din cele scrise de el, se înțelege faptul că i se pare nedrept că cel de-al doilea concurent din clasamentul final a fost votat  de către Războinici. 

„Ultima eliminare nedreaptă din topul clasamentului. Urmează ultima săptămână All Stars.”, a scris Zanni pe Instagram.

VEZI și: Val de reacții negative la Survivor All Stars, după eliminarea lui TJ Miles. Fanii sunt revoltați: „Ce caută Sorin și Ciobanu acolo?”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZANNI (@zannidache)

Cu toate acestea, Zanni s-a arătat pregătit pentru a-și învinge toți adversarii și a veni acasă cu marele trofeu.

„Sunt în finală cu cei mai puternici adversari, adversari care au sărit pe mine pentru că m-au văzut singur, tot singur îi voi dovedi negreșit, asta e o promisiune pentru toți ce ne privesc.”, mai spune el.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel