Concurentul care a făcut senzație la Vocea României! A întors toate scaunele: ”Nu am mai auzit așa ceva”- Video

Data publicării:
Captură Video Vocea României
Descriere foto: Captură Video Vocea României

Un concurent de la cea mai recentă ediție a Vocei României a reușit să întoarcă toate scaunele juraților, deși a fost copleșit de emoție.

Este vorba despre Ștefan Nechita. Având o voce specială, deși nu a fost stabil pe piesa ”Budapest” pe care a interpretat-o, din cauza emoțiilor, Ștefan a reușit să întoarcă toate cele patru scaune.

”Timbrul special pe care îl ai. Ești foarte special”


”Ștefan, dacă ar fi fost după mine, eu ți-aș fi luat chitara, cu toate că mi-a plăcut cum ai început, mi-am dat seama că ești și cu chitara în mână. Cred că, de data asta, te-a încurcat destul de mult, plus emoțiile, n uai fost foarte stabil pe piesă, dar cred că toți ne-am întors pentru vocea specială, pentru timbrul special pe care îl ai. Ești foarte special”, a zis Irina Rimes.

Citește și - Theo Rose a plâns la Vocea României! Cine sunt frații care i-au uimit pe jurați, până la lacrimi - VIDEO https://www.spectacola.ro/theo-rose-a-plans-la-vocea-romaniei-cine-sunt-fratii-care-i-au-uimit-pe-jurati-pana-la-lacrimi-video_41623.html 

”Asta este forța muzicii! Asta e forța sentimentelor, de fapt”

 

”Asta este forța muzicii! Asta e forța sentimentelor, de fapt. Ai cântat din inimă!”, a spus Horia Brenciu.

”Știi ce ne-a făcut să ne întoarcem? N uam mai auzit în sezonul ăsta și nici în sezoanele anterioare așa un timbru vocal puternic. Ai o voce incredibilă”, a declarat Theo Rose.

”Eu m-am întors pentru că am simțit o cântare foarte sinceră, care nu vine nici din chitară, nici din voce, care vine din suflet”, a spus Smiley.

”Vezi un lan de grâu, puțin vânt, după lanul de grâu se vede marea, dar lanul de grâu e deaupra mării un pic și trebuie să cobori o pantă în jos...Hai să trăiești, ești foarte mișto”, a zis Smiley.

Citește și - „Suntem pregătiți să ne luăm”. Theo Rose, dezvăluiri despre nunta cu Anghel Damian: „Vrem să ajungem la biserică” https://www.spectacola.ro/suntem-pregatiti-sa-ne-luam-theo-rose-dezvaluiri-despre-nunta-cu-anghel-damian-vrem-sa-ajungem-la-biserica_41271.html  

Video

Youtube video image

Cine este Ștefan Nichita

 

Ștefan, în vârstă de 25 de ani, din Iași, este medic stomatolog, antrenor de fitness, însă și cântăreț stradal. El a început să cânte la sfârșitul liceului, făcând acest lucru din ambiție personală. Ștefan a învățat singur să cânte la pian, ulterior la chitară.

În tot acest timp, a intrat la Facultatea de Medicină din Iași, la stomatologie și în acest moment își începe rezidențiatul. Își dorește să devină chirurg și mai are de parcurs încă 3 ani de școală pentru acest lucru.

Ștefan cântă pe străzile din Iași, în special în sfârșiturile de săptămână. Ștefan interpretează muzică indie. El este și instructor de fitness de 2 ani, obținând certificate în acest domeniu. De asemenea, Ștefan spune faptul că mai câștigă și bani.

Citește și articolul - Tânăra studentă din Cluj care l-a uimit pe Tudor Chirilă la Vocea României - Video https://www.spectacola.ro/tanara-studenta-din-cluj-care-l-a-impresionat-pe-tudor-chirila-la-vocea-romaniei-video_41871.html 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andrei Itu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel