Condiția pe care a pus-o Mellina pentru a participa la Survivor All Stars. S-a aflat în seara în care a fost ales marele câștigător din Republica Dominicană

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Playtech Stiri
Descriere foto: Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Mellina a dezvăluit în seara în care a fost ales marele câștigător din Republica Dominicană ce condiție a pus pentru a participa la Survivor All Stars. Fosta Războinică a fost refuzată.

În anul 2021, Mellina a participat la Survivor România, sezonul 2. Ea a rezistat în competiția din Republica Dominicană timp de 3 luni. Deși a adus puncte importante pentru echipa Războinicilor, condițiile grele de pe insulă și-au spus cuvântul. Jocurile pierdute au făcut-o să cedeze din punct de vedere psihic, iar echipa sa a decis să o nominalizeze spre eliminare, înțelegând situația în care se afla. Astfel, în urma voturilor date de publicul emisiunii, Mellina a părăsit competiția din Republica Dominicană. 

Condiția pe care a pus-o Mellina pentru a participa la Survivor All Stars. S-a aflat în seara în care a fost ales marele câștigător din Republica Dominicană

Pe data de 16 ianuarie a început marea competiție Survivor All Stars, așa că toți concurenții, Faimoșii și Războinicii, s-au reunit pentru a-și măsura din nou forțele. Deși nimeni nu știa până acum, în Republica Domincană trebuia să fie și Mellina. Cu toate acestea, fosta Războinică din sezonul 2 s-a confruntat cu mari probleme de sănătate. Din acest motiv, ea pus o condiție pentru a veni în Republica Domincană, aceea de a primi o sumă mare de bani. Într-un interviu pentru Playtech Știri, ea a recunoscut că a pus, de fapt, această condiție pentru a fi sigură că primește un „nu”, având în vedere că nu ar fi putut participa astfel.

„Dacă nu m-aș fi confruntat cu probleme de sănătate, atunci m-aș fi gândit de două ori, dar eu deja am avut experiența Survivor. A fost o experiență grea din punct de vedere emoțional, fizic, psihologic și medical. Eu am pus problema că vin doar dacă îmi dau foarte mulți bani, în sensul în care să nu mă cheme, ca să știu sigur că îmi zic nu. Asta a fost ideea. Este prea mult. Și ai mei au zis că dacă mă mai duc... Au spus să nu mă mai duc, pentru că am avut foarte multe probleme de sănătate.

E foarte greu să te readaptezi la societate când vii de acolo. Toți suntem ba în depresii, ba în anxietăți pentru că noi nu mai știm să cumpărăm nici măcar o periuță și o pastă de dinți din market. Deci eu am avut atac de anxietate după ce am venit de la Survivor când m-am dus să îmi cumpăr o periuță și o pastă de dinți pentru că erau atât de multe, iar creierul meu timp de trei luni jumătate nu a mai proces nicio informație de alegeri. Eu doar mă trezeam. Nu aveam cu ce să mă îmbrac. Purtam doar hainele în care eram, mă duceam la joc, mâncam un cocos, dacă îl mâncam și pe ăla, și cam asta făceam. Nu făceam nimic. A fost ca la o închisoare în aer liber, asta a fost. Aveam un perimetru și doar acolo aveam voie să stăm. Făceam ce ne zicea gardianul, producătorul șef, și cam asta a fost”, a spus Mellina pentru Playtech Știri.

Te-ar putea interesa și: Zanni este marele câștigător Survivor All Stars 2024! Pleacă acasă cu premiul de 100.000 de euro

Mellina a dezvăluit dacă banii primiți au fost pe măsură

Întrebată dacă banii au fost pe măsură, dacă a compensat cu ceva, Mellina a spus: „Nu, nu pot să spun că a compensat. Oricum, nu avea pentru ce să compenseze, în sensul în care eu mi-am dorit foarte mult să mă duc acolo, adică eu m-aș fi dus aproape că voiam să le dau bani să mă lase să vin la Survivor. Voiam foarte mult să mă duc să fac traseele acelea și să am experiența respectivă, eu pentru asta m-am dus. Nu m-am dus să câștig, eu am vrut să mă duc pe trasee”, a mai precizat Mellina.

Te-ar putea interesa și: Zanni, prima reacție după ce a câștigat trofeul Survivor All Stars: „Am văzut înjurături multe în comentarii, e sub orice critică”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel