Connect-R a răbufnit, după ce Babasha a fost huiduit pe Arena Națională: „Sub niciun context nu trebuie tratat cu o asemenea reacție”

Data publicării:
Sursă foto: Connect-R/YouTube
Descriere foto: Sursă foto: Connect-R/YouTube

Connect-R sare în apărarea lui Babasha, după ce tânărul artist a fost fluierat și huiduit la concertul Coldplay, de pe Arena Națională.

Seara trecută, pe scena de la Arena Națională, Babasha a fost invitat să cânte manele alături de Coldplay, doar că tânărul, în vârstă de 22 de ani a fost fluierat și huiduit de cei prezenți la concert. Cu toate acestea, el a continuat momentul ignorând ce se întâmplă.

Connect-R a răbufnit, după ce Babasha a fost huiduit pe Arena Națională: „Sub niciun context nu trebuie tratat cu o asemenea reacție”

Connect-R nu a rămas imun la incidentul din cadrul concertului Coldpay și a răbufnit. Invitat în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, artistul a mărturisit că a rămas complet dezamăgit de tot ce s-a întâmplat pe scenă. El susține că fanii Coldplay nu ar fi trebuit să aibă o asemenea reacție, indiferent de context.

„Într-un moment artistic, un moment care ține de muzică, cred că sub niciun context respectivul nu trebuie tratat cu o asemenea reacție, orice ar fi fost, oricine ar fi fost, în orice context ar fi fost. Nu cred că merita asemenea reacție. Un tânăr de 22 de ani, total nevinovat, căruia Dumnezeu i-a pus mâna în cap să cânte în contextul ăsta, total atipic pentru el, cât și pentru fanii Coldplay. Muzica cred că se împarte în muzică bună și mai puțin bună, nu pe genuri muzicale”, a mărturisit Connect-R în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Te-ar putea interesa și: Babasha, manelistul huiduit la concertul Coldplay, prima reacție: „Nu mă așteptam în viața mea să fie așa”

„Vrem că credem sau nu, trăim într-o țară xenofobă, homofobă. Poate că mai trebuie timp”

Artistul a spus că nu poate ignora problema rasismului. El a vorbit și despre un exemplu persoanl, când fiica sa a venit acasă de la școală spunând că nu mai vrea să fie de etnie romă. După ce a aflat că a fost arătată cu degetul, iar colegii au râs de ea, Connect-R a concluzionat că, deși copilul nu avea vină, cu siguranță auzise astfel de lucruri de părinți. 

„Eu am crezut în vorba aia a lui Morgan Freeman, care a spus că rasismul va înceta în momentul în care nu vei mai vorbi despre el. În schimb, eu nu pot să nu mai vorbesc despre el, când în 2024, fetița meu vine de la fosta școală unde am mutat-o și îmi spune că ea nu mai vrea să fie de etnie romă și vrea să fie ca mami. După ce am întrebat-o ce s-a întâmplat, ea mi-a spus că la școală a arătat-o cineva cu degetul și s-a simțit super prost și au râs copiii. Evident, copilul respectiv nu avea vină. Cu siguranță a auzit de la un adult din casă lucrul acesta.

Nu pot să ignor mesajele, care nu sunt atât de răutăcioase, dar care spun totuși «Ce talentat e Connect-R, păcat că e țigan». Nu pot să nu văd lucrurile acestea. Asta e. Vrem că credem sau nu, trăim într-o țară xenofobă, homofobă și așa mai departe. Poate că mai trebuie timp”, a mai spus Connect-R în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Te-ar putea interesa și: Theo Rose, revoltată după concertul Coldplay: „Mi-a venit să plâng, mi s-a pus nodul în gât. Așa ceva nu am trăit”

Te-ar putea interesa și: Bogdan de la Ploiești nu s-a mai abținut după scandalul de la concertul Coldplay: „Singurii care au vină sunt organizatorii”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel