Contraziceri între Ilinca Vandici și Lidia Fecioru în direct: „Dacă el este pe 7 cărări, merge în stânga și în dreapta, rămân acolo? Nu sunt de acord”

Data publicării:
Ilinca Vandici, Lidia Fecioru/ captură video Youtube Kanal D2
Descriere foto: Ilinca Vandici, Lidia Fecioru/ captură video Youtube Kanal D2

 Ilinca Vandici și Lidia Fecioru au avut un schimb de replici neașteptat, în cadrul emisiunii Follow us de pe Kanal D2.

Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul emisiunii Follow us, moderată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir. Specialista a discutat despre cum o femeie poate fi norocul bărbatului, care poate avea parte de diferite beneficii în viața sa, printre care și bani. Din acest motiv, Lidia Fecioru spune că o căsnicie nu ar trebui să se rupă, lucru care i-a dat de gândit Ilincăi Vandici, recent divorțată, care a intervenit numaidecât. 

Lidia Fecioru: E foarte importantă prima relație, pentru că ea vine în karma bărbatului. Cum e primul venit, primul servit, știi cum se spune. 

Teo Trandafir: Dacă prima relație, aceasta karmică, nu funcționează, pentru că oamenii se dezvoltă diferit, se mai ridică vocea, o mână, e bine să nu o rupi, pentru că tu ești norocul, iar el trebuie să știe asta? Rămânem împreună indiferent ce?

Lidia Fecioru: Da! Întrebați și un preot, pentru că chiar dacă își dezleagă cununiile și se cunună a doua oară, în fața lui Dumnezeu rămâne cununat cu prima.

Ilinca Vandici: Măi oameni buni, stați puțin, că mă zăpăcesc aceste informații, mă bulversează. Stați puțin. Și la femeie e același lucru sa doar la bărbat? Că dacă e doar la bărbat, nu-mi pasă.

Lidia Fecioru: E doar la bărbat.

Citește și: Câștigător Survivor România 2024. Jador spune cine va câștiga în viziunea sa / video

Ilinca vandici, aluzii cu privire la fosta căsnicie

În momentul în care a auzit faptul că o femeie nu ar trebui să plece dintr-o căsnicie doar pentru a nu lua odată cu ea și norocul bărbatului, Ilinca Vandici a răbufnit. De aici a urmat un schimb de replici între prezentatoare și Lidia Fecioru, la care a intervenit însă și Teo Trandafir.

Ilinca Vandici: Eu sunt curioasă, acest noroc care vine cu femeia care a intrat în viața lui, nu ține puțin și de el? Adică dacă el este om calculat, care știe să-și țină casa, familia, să muncească, să așa, sunt de acord să vină și norocul, dar dacă el este pe 7 cărări, merge în stânga și în dreapta și nu-i pasă de nimic, eu ce fac? Rămân acolo ca să nu plece norocul? Mă iertați, nu sunt de acord.

Lidia Fecioru: E adevărat, poți să nu fii tu de acord cât vrei, pe mine nu mă deranjează. 

Ilinca Vandici: Nu sunt!

Lidia Fecioru: Femeia vine cu energia echilibrului casei, prima femeie, celelalte...

Ilinca Vandici: Tot nu am înțeles. Ține și de comportamentul bărbatului de pe parcursul căsniciei treaba asta cu norocul? Sau pur și simplu i-a dat Dumenzeu, indiferent de ce face el.

Lidia Fecioru: Problema este și de partea lui.

Ilinca Vandici: În regulă, m-am lecuit.

Teo Trandafir: Nu te-ai lecuit, că te mănânc de vie.

Ilinca Vandici: M-am lecuit! Deci trebuie să-mi găsesc unul care nu a fost căsătorit niciodată, ca să fiu norocul în viața lui.

Te-ar putea interesa și: Pepe, detalii șocante despre infidelitatea Ralucăi Pastramă: „Ibrahim, săracul, trece prin ce trec eu. Cum să iei copiii la întâlnire? Am luat foc”

„Eu zic să iei unul care să fie el norocul în viața ta”

În final, Ilinca a aflat că nu doar femeia poate fi noroc pentru bărbat, ci și invers. Cu toate acestea, în ultimul caz lucrurile nu pot fi premeditate, spune specialista.

Lidia Fecioru: Eu zic să iei unul care să fie el norocul în viața ta.

Ilinca Vandici: Daa, se poate? Cum? 

Lidia Fecioru: Nu-i atragem, ei vin singuri în calea noastră, la momentul potrivit. 

Citește și: Clipe de coșmar pentru Cristina Cioran! Detalii șocante despre Alex Dobrescu, fostul iubit: „Mi se pare ireal, îngrozitor ce se întâmplă”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel