Acest desert de cookies cu ciocolată și nucă este delicios și va fi adorat de întreaga familie.
Ingrediente:
115 gr ciocolată neagră
25 gr unt nesărat
70 gr zahăr fin
10 gr zahăr vanilat
1 ou
1/2 linguriță esență de cafea
25 gr făină albă
sare
bicarbonat de sodiu
50 gr nucă tocată
50 gr fulgi/chipsuri de ciocolată
Mod de preparare:
Într-un bol se amestecă făina cu sarea și bicarbonatul.
Ciocolata va fi ruptă în bucăți și topită pe abur. Adăugați untul tăiat cuburi și amestecați până se topește. Se adaugă și zahărul.
Se adaugă și oul și esența și se amestecă bine până la omogenizare.
Adaugati faina si amestecati pana când aluatul devine elastic.
La final adăugați nuca și fulgii de ciocolată.
Tapetați o tavă de cuptor cu hârtie de cop și începeți să puneți câte o lingură de aluat. Aluatul va fi elatic și nu se va întinde pe toată tava. Băgați la cuptor pentru 12 minute la 175C.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News