Corina Bud reacționează după scandalul de la Coldplay. Artista, criticată dur pentru modul în care a vorbit de Babasha: „A fost șocul unui moment nepotrivit”

Data publicării:
Sursa foto: Corina Bud, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Corina Bud, Instagram

Corina Bud a aavut prima reacție în scandalul momentului.

Corina Bud a fost în centrul atenției după ce Babasha a urcat pe scenă alături de Coldplay, la București. Astfel, după terminarea programului muzical din prima zi de concert, artista și-a exprimat nemulțumirea vehementă asupra surprizei muzicale pregătită de management, ba mai mult, a strâns diferite reacții ale oamenilor din public, pe care încerca să-i convingă asupra faptului că maneaua interpretată de Babasha a fost total nepotrivită. 

Astfel, toți susținătorii artistului au făcut-o cu ou și cu oțet pe cântăreață și i-au adresat mai multe cuvinte dure, acest fenomen luând o amploare extrem de mare și de neașteptată. După câteva zile în care a îndurat multe injurii și chiar și amenințări, Corina Bud a venit cu prima reacție în acest scandal.

„Mesajul ăsta e pentru familia, prietenii și fanii mei, pentru cei care m-au înțeles mereu, în toate deciziile, riscurile și greșelile mele. În ceea ce-l privește pe Babasha, cu el am vorbit personal când emoția știrii era sus, pentru că așa este corect, să vorbesc pe viu cu un om pe care l-am rănit, fără să vreau. Nu mi-a fost niciodată frică să trăiesc în adevărul meu artistic, care a însemnat mereu curaj, ironie, cringe și, mai ales, emoție exprimată fără filtre. Dar am învățat zilele astea că reacția frustă, la emoție puternică, e foarte bună în muzica pop, dar e periculoasă și greșită când e vorba de opinii care pot fi interpretate ideologic.”, a început Corina Bud să le explice fanilor săi.

Citește și: Babasha nu s-a mai abținut și i-a dat replica Corinei Bud, după ce artista a criticat dur momentul său la concertul Coldplay: „Nu stă ea cu mine în studio” / Video

Corina Bud, acuzată de rasism

Printre acuzațiile primite de Corina Bud se numără și cea de rasism, pe care artista o exclude din start. Nu asta a fost problema, spune ea, ci nemulțumirea ei a stat în alte lucruri.

„Nu există nicio fărâmă de rasism în viața și muzica mea, așadar, nici în toată reacția mea de la maneaua de pe scena Coldplay. A fost, la unison cu un stadion, șocul unui moment complet nepotrivit, fără context, fără sens. Publicul are mereu dreptate și au huiduit toți un moment, sentimentul că ne este ceva impus, că suntem păcăliți.”, a continuat aceasta.

Citește și: Ana Morodan sare în apărarea Corinei Bud, după ce artista a fost făcută cu ou și cu oțet de fanii lui Babasha: „Se instigă la violență fizică!”

Și-a cerut scuze de la Babasha

În final, Corina Bud spune că a înțeles faptul că modul său tranșant de a spune lucrurilor pe nume l-au rănit pe Babasha, motiv pentru care aceasta le explică internauților că și-a cerut scuze de la tânăr.

„Babasha este un artist tare, are sistem de suport și știe la fel de bine ca toți din industrie care am trecut prin multe huiduieli, că oricare ar fi riscul, te urci pe scenă și îți ții momentul până la capăt. Asta e meseria noastră, face parte din job să fii adulat sau huiduit și bravo lui că a demonstrat că are încredere în arta lui și că face față. Dar în dialogul ăsta artist - public, care nu e dictatură, ci e cel mai cool spațiu al libertății, fiecare trebuie să își facă treaba și să se exprime liber. Iar noi am simțit că treaba noastră atunci era să dezaprobăm ce ne oferea Coldplay pe scenă.

Toți cei care erau lângă mine pe stadion exact asta mi-au spus și asta mi-au spus și o parte din oamenii pe care i-am întrebat în zelul meu tâmp, recunosc, de „reporteriță cringe”. Nu am dezaprobat o persoană, ci un moment la Coldplay, dar pentru că am rănit un om, mi-am cerut scuze personal.”, a încheiat ea.

VEZI și: Ramona Gabor, întâlnire emoționantă cu Irina și Irinel Columbeanu. Nepoata sa i-a sărit în brațe de entuziasm

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CORINA ???? コリーナ (@corinabud)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel