Corina Caragea dă cărțile pe față. De ce nu s-a căsătorit până acum: „Sunt destui care își vând nunțile și divorțurile pentru bani sau celebritate”

Data publicării:

Corina Caragea a vorbit despre motivele pentru care nu ajuns până în prezent în fața altarului.

Corina Caragea a fost extrem de des întrebată de-a lungul timpului despre motivele pentru care nu a ajuns până în prezent în fața altarului. Vedeta este foarte împlinită din punct de vedere profesional, astfel încât oamenii se întreabă ce o oprește pe aceasta de la a-și întemeia și o familie. Astfel, în urmă cu ceva timp, vedeta știrilor sportive de la Pro TV spunea că este o persoană extrem de calculată, din acest punct de vedere, motiv pentru care nu și-a dorit niciodată să se arunce înainte, fără să se gândească de mai multe ori la acest aspect. De asemenea, aceasta este de acord cu teoria conform căreia o relație fericită poate rezista și fără căsătorie.

„Eu mă gândesc de 7 ori înainte să fac orice. Pentru că rămân apoi fidelă deciziei, nu mă arunc cu capul înainte și nu plec așa ușor la primul obstacol. Cred că dragoste fără căsătorie poate exista. Și cu și fără. Dar căsătorie fără dragoste… este ceva foarte trist și, din păcate, des întâlnit. Căsătoria nu este pentru mine în categoria „realizări'. În timpurile noastre, cred că este decizia fiecăruia dacă are acele acte sau nu și nimeni nu îl poate judeca”, a spus Corina Caragea în exclusivitate pentru viva, în urmă cu ceva timp.

VEZI și: Motivul pentru care Corina Caragea nu vorbește niciodată despre viața personală: „Asta stârnește și curiozitate și dă naștere unor zvonuri”

Își dorește să-și țină viața privată departe de public

Și, chiar dacă este în lumina reflectoarelor de ani buni de zile, Corina Caragea spune că nu și-a dorit niciodată să-și expună prea mult detalii din viața personală. Vedeta consideră că la ora actuală există și-așa extrem de multe persoane care se căsătoresc de fațadă și care, ulterior, divorțează pe primele pagini, doar pentru un plus de popularitate.

„Rezistența în fața speculațiilor face parte din fișa postului. Așa e când ai o meserie expusă public și tu nu vrei să îti expui și viața privată. Există o diferență între ele și eu țin cont. Așa că tot ce ține de viața mea personală păstrez deoparte, pentru că o valorez și o respect. Sunt destui care își vând nunțile, botezurile și divorțurile pentru bani sau celebritate, așa că publicul are destulă „marfă'”,  mai mărturisit Corina Caragea.

Citește și: Corina Caragea a intrat în vizorul fanilor: „Eu nu muncesc, sunt măritată cu un domn în vârstă și stau toată ziua în vacanțe de lux”

Când își dorește să devină mamă

Cât despre rolul de mamă, Corina Caragea nu exclude acest lucru, însă nu consideră că acest pas trebuie să fie făcut într-un moment anume, după ideea promovată în această societate. Jurnalista consideră că o femeie trebuie să fie 100% pregătită înainte de a face acest pas important, pentru a-i oferi cel mai bun exemplu micuțului care va veni pe lume.

„Când o să fiu pregătită, o să fac un copil. Acum am alte priorități. Cred că este cea mai grea meserie din lume și nimic nu te poate pregăti, de fapt. Dar poți măcar să iei decizia având capul pe umeri.

Eu nu consider că ești „împlinit” atunci când te-ai măritat (chiar, de ce nu se pune această presiune și pe bărbați?) și nici când ai făcut un copil. Rolul unui părinte este să îl ghideze pe copil prin viață, nu să îl aducă pe lume ca să îl împlinească pe el, părintele, pe familia lui, publicul sau vecinii, nici să îi aducă un pahar de apă la bătrânețe și nici să întruchipeze ceea ce el nu a reușit să facă în viață” , a împărtășit Corina, pentru sursa citată.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel