Corina Caragea, de urgență la spital, în vacanța din Thailanda: „Chiar dacă nu prea arăt, sunt bine”

Data actualizării: | Data publicării:

Corina Caragea a suferit un accident, în vacanța sa de vis din Thailanda. 

Corina Caragea a ales să-și petreacă vacanța de iarnă într-o destinație exotică, departe de România. După cum și-a obișnuit deja fanii, celebra prezentatoare a plecat într-o zonă caldă, unde să se poată bucura de temperaturi ridicate și de o vreme perfectă pentru plajă. Thailanda este locația în care aceasta și-a petrecut câteva zile de vis, dar unde, din nefericire, s-a ales și cu un accident destul de neplăcut. Astfel, vedeta a fost nevoită să apeleze de urgență la serviciile medicale de acolo, iar din imaginile postate pe rețelele de socializare se vede cum Corina Caragea a suferit răni destul de mari la nivelul picioarelor.

„Asa s-a încheiat vacanța mea. Chiar dacă nu prea arăt, sunt bine. Sa vedeți adversarul meu, trotuarul! Spitalul din Koh Samui arată ca un hotel de lux, medicii sunt atenți, profesioniști și amabili.
Nu trec așa rapid de la șlapi la bocanci, dar revin chiar de mâine dimineață știrile din Sport!”, a fost mesajul transmis de Corina Caragea, pe rețelele de socializare. 

VEZI și: Corina Caragea dă cărțile pe față. De ce nu s-a căsătorit până acum: „Sunt destui care își vând nunțile și divorțurile pentru bani sau celebritate”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Corina Caragea (@corinacaragea)

Corina Caragea adoră să călătorească

Corina Caragea este o adevărată împătimită a vacanțelor, iar cine o urmărește constant pe vedetă, poate vedea acest lucru de pe profilul ei de pe Instagram, unde constant pune poze și videoclipuri din fel de fel de destinații minunate. Astfel, jurnlista spune că acest lucru nu reprezintă doar o pasiune pentru ea, ci o latură importantă pentru dezvoltarea ei, întrucât de fiecare dată intră în contact cu oameni, culturi și obiceiuri noi.

"Călătoriile nu reprezintă doar o pasiune, ci și o mare investiție în mine, în dezvoltarea mea personală. Cred că orice călătorie ne îmbogățește și, deși acolo se duc mai toți banii câștigați de mine, nu regret nicio clipă. Eu, dacă am și două zile libere, mă relaxez plecând undeva – în țară sau afară. Înainte de a porni într-o vacanță îmi pun câteva întrebări: merg să lenevesc sau să explorez? Ce buget aloc acestei vacanțe? Este perioada potrivită? Și, în zilele noastre, mai sunt câteva întrebări legate de restricțiile de la fața locului, de care trebuie să ținem cont.", a declarat Corina Caragea, potrivit ego.

VEZI și: Corina Caragea, detalii despre nunta cu Robert Pongracz. Ce spune vedeta despre apariția unui copil în viața ei: „Nu mă arunc cu capul înainte”

Cum își planifică vacanțele

Când vine vorba de cel mai bun truc pentru călătorii, Corina Caragea spune că face asta mereu din timp. Vedeta nu este adepta agențiilor, ci preferă să-și organizeze totul pe cont propriu.

"Ideal e să o planific din timp. Dar nu trăim într-o lume ideală, așa că o planific atunci când se poate. Ideal e să fiu flexibilă cu plecare/întoarcere. Dar nu mereu se poate, din cauza jobului zilnic de la știri. Așadar, mă gândesc încă de la aterizarea înapoi, dintr-o vacanță, unde și când va fi următoarea, cum să fac să fie mai repede.

Caut oferte, cele mai bune perioade, fac tot felul de calcule. Ideea este că în 99% dintre cazuri mă organizez singură, nu apelez la o agenție. Nu știu dacă e mai bine, dar, pentru mine, această metodă este potrivită. Sunt astfel independentă, știu toate opțiunile, îmi aleg eu datele, cazările, excursiile la fața locului. Nu îmi place să merg cu grupul sau să depind de ceva.", a mai spus aceasta.

Citește și: Motivul pentru care Corina Caragea nu vorbește niciodată despre viața personală: „Asta stârnește și curiozitate și dă naștere unor zvonuri”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel