Corina Chiriac, fascinată de viața de apoi. Teoria artistei despre moarte: „Dumnezeu ne-a dat și nouă o viață veșnică”

Data publicării:

Corina Chiriac s-a îndreptat foarte mult către credință și spiritualitate în ultimii ani, mai ales după moartea părinților. Iată ce a descoperit artista, după un studiu amplu al vieții de apoi. 

Corina Chiriac a lansat recent o carte, o carte pe care o consideră un mesaj de încurajare pentru toată lumea. Fascinată de viața de apoi, artista s-a plecat către studiul acestui domeniu, descoperind astfel că moartea nu ar fi un final, așa cum credem cu toții, ci doar o trecere în plan astral


„Mesajul pe care am vrut să-l transmit prin cartea mea, pentru care am stat opt luni în casă să o scriu, și mă bucur că s-a publicat, e un mesaj prin care încurajez pe toată lumea să creadă în Dumnezeu și să înțeleagă că bunul Dumnezeu ne-a dat și nouă o viață veșnică.

Sunt convinsă că există viață veșnică, fapt documentat de personalități mari. Sunt conferințe despre faptul că moartea e doar o trecere într-un plan astral, în care continua să trăiască cei care nu mai sunt printre noi.

Avem și noi o speranță că ne vom revedea cu cei dragi”, a spus Corina Chiriac pentru CANCAN.RO.

VEZI ȘI: Cum s-a lăsat de fumat Corina Chiriac: „Fumam un pachet și jumătate pe zi”


Teoria artistei despre moarte


Mai mult, artista spune că a studiat în profunzime aceste fenomene, descoperind chiar o carte cu poveștile celor care și-au revenit din moarte clinică și spune că mărturiile acelor persoane descriau același scenariu. 


„Există peste 300 de mărturii de la oameni readuși la viață, culese de doctorul Raymond în cartea sa, pe care am citit-o, care povesteau cum au trecut printr-un tunel, iar acea lumină i-a condus într-un alt plan astral, unde s-au întâlnit cu rudele plecate. Mie mi se pare fascinant.

Unii au stat în comă un timp uriaș în care i-a ținut în viață niște aparate. Iar când s-au trezit au povestit lucruri interesante. Se pare că nu-i chiar așa, că atunci când mori te duci în iad. Nimeni nu se bucură însă să părăsească viața, dar faptul că nu există un final și gata și te poți revedea cu cei plecați, mă bucură. Important e că toți continuăm în altă parte”.

Mama artistei, mesaj în vis


Artista a relatat și un episod tulburător, când și-a visat mama și a avut o conversație extrem de reală cu aceasta. 

„Am visat că vorbeam cu mama la telefon și-mi spunea că a primit o anumită pomană pe care i-am dat-o când a plecat în lumea de dincolo. A fost un vis care m-a impresionat, pentru că se făcea că vorbesc cu mama la un telefon fix, la fel ca cel pe are-l avea ea acasă. Dar ce a fost extrardinar, că memoria mea a reprodus exact vocea mamei care plecase. Era după o pomană importantă. M-am culcat oarecum bucuroasă că i-am făcut acea pomenire deosebită. M-am trezit foarte impresionată, nu atât că am comunicat cu ea, ci că avea aceeași voce. Ea se afla într-un plan astral.

Noi stăteam mult timp împreună. Mama a fost bine îngrijită, până în ultima clipă”, a mai spus artista pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel