Cornel de la Insula Iubirii i-a făcut praf pe Alin și Maria: „Să spui că-i cel mai parșiv de acolo e foarte puțin spus”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Captura video
Descriere foto: Sursa foto: Captura video

Cornel, concurentul de la „Insula Iubirii”, nu a mai putut să tacă și i-a făcut praf pe Maria și Alin.

Cornel, partenerul Iustinei, nu s-a mai abținut și a spus ce părere are despre Ispita Alin, dar și despre concurenta Maria. Acesta o consideră naivă pen tânără pentru că a picat foarte ușor în plasa lui Alin. De asemenea, Cornel spune despre Alin că doar și-a bătut joc de ea și cu siguranță nu voia o relație cu Maria și în afara emisiunii. În plus, concurentul l-a făcut praf pe ispită, spunând despre acesta că nu există ca om, ca bărbat, că este o persoană foarte parșivă și că nu își dorește să aibă vreodată lângă el astfel de oameni.

„Să spui că-i cel mai parșiv de acolo e foarte puțin spus”

„Era o fată naivă care nu știe ce vrea de la viață și pe final șmecherul de Alin, când a văzut că nu mai are pe cine să ispitească, că nu i-a ieșit chestia cu Iustina, a mers spre ea, că știa că e victimă sigură. Ca să-și bată joc de ea. Înțelegi? Că doar asta a făcut el acolo. Doar și-a bătut joc de ea, nu că-l interesa pe el Maria sau ceva de genul. Nu cred că Alin a jucat urât. Practic Alin, el nu există ca om, caracter, ca bărbat. El nu există, înțelegi? Să spui că-i cel mai parșiv de acolo e foarte puțin spus. Mi se pare un specimen de om care să ne ferească Dumnezeu de așa oameni în jurul nostru”, a declarat Cornel, în timpul transmisiunii live de pe pagina sa de TikTok.

Te-ar putea interesa și: Ispită la Insula Iubirii, ispită și în viața reală: A recunoscut ce i-a făcut celei mai bune prietene! - Foto în articol

Cornel nu este singura persoană revoltată de comportamentul Mariei, concurenta de la „Insula Iubirii”. După ce au văzut comportamentul ei din ultimele episoade, tânăra a atras multe critici din partea telespectatorilor pentru felul în care s-a purtat cu ispita Marcel, cunoscut drept Maluma. Bărbatul și-a arătat, încă de la început, atracția și simpatia față de ea și părea că sentimentele sunt reciproce. Cei doi petreceau tot mai mult timp împreună, se țineau de mână și chiar adormeau unul în brațele celuilalt. Cu toate acestea, în ultimele episoade ale show-ului, Maria s-a îndreptat către un alt bărbat, uitând complet de Marcel. Vizibil afectat de comportamentul concurentei, Maluma a cedat și chiar a vărsat lacrimi amare, atrăgând simpatia publicului. Maria nu s-a lăsat impresionată și a continuat să îi acorde toată atenția ei lui Alin, despre care este convinsă că îi împărtășește sentimentele. Astfel, tânăra a fost catalogată atât de către colegii săi, cât și de cei de acasă, ca fiind falsă și neasumată. 

Pe de altă parte, Alin Simoiu este una dintre cele mai cunoscute și simpatizate ispite de pe insulă. Fiind deja la al doilea sezon al emisiunii, tânărul antreprenor a câștigat ușor inimile telespectatorilor, fiind mereu rezervat, calm și la locul său. El a recunoscut, în sezonul trecut, că a avut nici mai mult, nici mai puțin de 7 relații în același timp și că se descurca cu toate. După ce în sezonul anterior acesta s-a apropiat de Bianca, oamenii au așteptat să vadă și de data aceasta o poveste cel puțin la fel de palpitantă și se pare că Alin nu îi dezamăgește.

Te-ar putea interesa și: Greu de imaginat prin ce a trecut ispita Marcel ”Maluma” de la Insula Iubirii. Mărturii cutremurătoare: Aveam țurțur la nas - Video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel